DOLAZE DANI VELIKIH ODLUKA! Iskoristite ovaj period i PROMIJENITE ŽIVOT IZ KORIJENA - Volim Podgoricu

DOLAZE DANI VELIKIH ODLUKA! Iskoristite ovaj period i PROMIJENITE ŽIVOT IZ KORIJENA

Krajem devetog meseca, tačnije 23. septembra, ušli smo u sezonu Vage i time se pozdravili sa djelovanjem horoskopskog znaka Djevice. Ovo astrološko dešavanje za sve znakove Zodijaka donosi različita dešavanja na životnim poljima, velike odluke i izbalansirane aktivnosti. Do 22. oktobra bićemo pod uticajem ovog vazdušnog znaka, a onda sva moć prelazi u “ruke” Škorpije.
Horoskopski znak Vaga pripada grupi vazdušnih znakova i sinonim je za balans, ravnotežu i usaglašenost. Iako ovaj znak Zodijaka nekada karakteriše i neodlučnost, kada jednom Vage donesu odluku, sigurne su da su izabrale pravi put.

Sve do kraja desetog mjeseca, tačnije 22. oktobra, balans i harmonija će krasiti naš svakodnevni život. Naime, kada je riječ o poslovnom planu, u narednom periodu ćete mnogo više izražavati svoju umjetničku i kreativnu stranu. Imaćete sjajne ideje na umu i ne zadržavajte ih za sebe. Podijelite svoje mišljenje sa kolektivom kako biste zajedničkim snagama napravili novi korak.

Takođe, komunikacija će vam biti na zavidnom nivou, kako sa kolegama na poslu, tako i sa dragim ljudima. Pregovaranje će vam ići od ruke, te ukoliko planirate da započnete novi posao ili da raspravljate o određenim uslovima, ovo je idealni trenutak. Lako ćete pristajati na kompromise, što će vam u ovih mjesec dana donijeti mnogo benefita.

Vage takođe spadaju i u grupu znakova sa jakim emocijama, te ćete ih u ovom periodu morati kontrolisati. Budite objektivni i pravedni u svim situacijama, i potrudite se da ne miješate privatni i poslovni život. Nađite balans između ta dva životna odjeljka, jer ćete jedino tako maksimalno uživati i biti potpuno zadovoljni.

Kada su u pitanju ljubavni odnosi, u ovom periodu ćete mnogo više vremena posvetiti partneru. Neće vam biti lako da nađete ravnotežu između privatnog i poslovnog, ali ne odustajte. Potrudite se da fokus usmjerite ka voljenoj osobi, a da obaveze ostavite po strani kada izađete iz kancelarije. Riješite se svih toksičnih odnosa i loših razgovora koji crpe energiju.

Bilo kako bilo, u narednim danima vas očekuje donošenje bitnih odluka i uspostavljanje ravnoteže između svih segmenata koji čine vas život. Međutim, kada jednom postignete stanje balansa, sve će biti mnogo jednostavnije.

Izvor: Mogu ja to sama

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com