Nisam htio da PRODAM DUŠU, ali sam to DEBELO PLATIO: Poznati pjevač ne radi već 4 mjeseca, evo zbog čega - Volim Podgoricu

Nisam htio da PRODAM DUŠU, ali sam to DEBELO PLATIO: Poznati pjevač ne radi već 4 mjeseca, evo zbog čega

Kada se prije više od deceniju pojavio na muzičkoj sceni Srbije, Milan Stanković privukao je pažnju kako dobrim vokalnim sposobnostima tako i prepoznatljivim stajlingom, ali ponajviše oštrim jezikom. Ipak, nije mu bilo lako da u svom tom ludilu slave sačuva sebe pa je za “Blic” otkrio da je upravo zbog toga već četiri mjeseca na pauzi od posla, a da mu je taj savjet prevashodno dala majka.

– Moja duša nije na prodaju. Ja sam primjer da ne treba pristajati na prodaje. Prije sam plaćao svoju slobodu nego prodavao dušu.

Kako nije želio da pravi kompormise po svaki cijenu, Stankovića je to umjelo da košta.

– Svako ima svoju karmu, vrijednost i težinu. Sve je to srazmjerno onome koliki ste – istakao je pjevač.

On je, inače, pauzu iskoristio da uradi nešto dobro za svoju karijeru.

– Ono što mene raduje osim pjesama i novog imdiža jeste novi koncept nastupa. Napravili smo audiciju koja će uskoro biti emotivana za DJ-ve i pjevačice koji će me pratiti na nastupima – kaže Milan.

Milan StankovićFOTO: INSTAGRAM
Milan Stanković

O njegovom privatnom životu poslije raskida od pjevačice Radmile Manojlović ne zna se mnogo. Milan uspješno krije taj dio intime, pokušavajući da u ljubavi uživa daleko od očiju javnosti.

– Nije da se Rada i ja nismo krili od medija. Željeli smo, ali su nas drugi odavali. Kada hoćete da sačuvate vezu i svoj privatan život vi to možete da izvedete na koji god način – iskreno je rekao Stanković.

Pjevač prepoznatljivog stajlinga često je bio na meti predrasuda, no njega to previše ne tanigra.

– Prije deset godina, kada sam se pojavio, to je stvarno bilo teško. Ako ništa drugo, otvorio sam put svim današnjim klincima koji se pojavljuju po šou-programima, te vlogerima, da mogu tako da izgledaju. Ja sam vidio kako je to u svijetu izgledalo prije deset godina. Mi samo kaskamo za svijetom. Ja sam samo ispred naše današnjice – smatra on.

Ipak, uprkos tome, imao je razloga da ne ode van Srbije.

– Nisam otišao u inostranstvo zato što sam imao ugovor i takmičenje na Evroviziji. Ali to me nije spriječilo da odem sa fan klubovima koji su mi pomogli da osmislim Tokio trilogiju. Imam fanove u Tokiju, Poljskoj… Ima ih na sve strane. Kao lik sam internacionale.

Stanković smatra da nema ko da ga naslijedi, iako ima dosta zanimljivih likova na današnjoj muzičkoj sceni.

– Glupo je reći da nemam, jer će ispasti da niko ne valja iako mnogi valjaju na svoj način – smatra Stanković.

Milan StankovićFOTO: TV PINK / PROMO
Milan Stanković

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com