OD OVOGA ZASTAJE DAH! Spot Mikija Dragićevića osvojio PRVO MJESTO u konkurenciji 90 zemalja (VIDEO) - Volim Podgoricu

OD OVOGA ZASTAJE DAH! Spot Mikija Dragićevića osvojio PRVO MJESTO u konkurenciji 90 zemalja (VIDEO)

Promotivni spot “Crna Goro“, autora Mikija Dragićevića, osvojio je prvu nagradu na Internacionalnom festivalu turističkog filma Bosne i Hercegovine (IFTF) u konkurenciji među 769 filmova iz 90 zemalja.

Spot možete pogledati OVDJE 

Nagrada je dodijeljena u kategoriji The best tourist destination, što pokazuje da je spot prepoznat i kao vrhunska prezentacija turističkih i prirodnih potencijala Crne Gore.

ITF okuplja vodeće stručnjake iz sektora turizma, filma, medija, komunikacije, marketinga i oglašavanja. To je i prilika da se spoje sa kreativnim ljudima iz audiovizuelne produkcije i agencijama koje promovišu turističke atrakcije, a onda ih predstavljaju na inovativan i autentičan način.

Ova nagrada, kao još jedna u nizu priznanja za spot “Crna Goro“ je i vrhunski doprinos u predstavljanju naše zemlje regionalnim i svjetskim turističkim poslenicima. Prva nagrada je veliko medjunarodno priznanje za rad i dopinos u predstavljanju pravih vrijednosti naše zemlje.

Autora i njegovu ekipu podržali su i predstavnici Ambasade Crne Gore u Bosni i Hercegovini koji su bili gosti na festivalu.

Pokrovitelj ITF 2019 bio je predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komišić.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com