OD OVOGA ZASTAJE DAH! Spot Mikija Dragićevića osvojio PRVO MJESTO u konkurenciji 90 zemalja (VIDEO)

Promotivni spot “Crna Goro“, autora Mikija Dragićevića, osvojio je prvu nagradu na Internacionalnom festivalu turističkog filma Bosne i Hercegovine (IFTF) u konkurenciji među 769 filmova iz 90 zemalja.

Spot možete pogledati OVDJE 

Nagrada je dodijeljena u kategoriji The best tourist destination, što pokazuje da je spot prepoznat i kao vrhunska prezentacija turističkih i prirodnih potencijala Crne Gore.

ITF okuplja vodeće stručnjake iz sektora turizma, filma, medija, komunikacije, marketinga i oglašavanja. To je i prilika da se spoje sa kreativnim ljudima iz audiovizuelne produkcije i agencijama koje promovišu turističke atrakcije, a onda ih predstavljaju na inovativan i autentičan način.

Ova nagrada, kao još jedna u nizu priznanja za spot “Crna Goro“ je i vrhunski doprinos u predstavljanju naše zemlje regionalnim i svjetskim turističkim poslenicima. Prva nagrada je veliko medjunarodno priznanje za rad i dopinos u predstavljanju pravih vrijednosti naše zemlje.

Autora i njegovu ekipu podržali su i predstavnici Ambasade Crne Gore u Bosni i Hercegovini koji su bili gosti na festivalu.

Pokrovitelj ITF 2019 bio je predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komišić.

loading...
Tagovi

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close