OVO SU ČETIRI ŽRTVE PODGORIČANINA! Produžen mu pritvor jer može da UBIJE I POBJEGNE - Volim Podgoricu

OVO SU ČETIRI ŽRTVE PODGORIČANINA! Produžen mu pritvor jer može da UBIJE I POBJEGNE

Apelacioni sud u Beogradu produžio je za još tri mjeseca pritvor Podgoričaninu Marjanu Vujačiću (34), osumnjičenom za ubistvo Jugoslava Cvetanovića u septembru 2017. u Vranju, kao i za niz drugih krivičnih dela.

“Pritvor mu je produžen zbog postojanja opasnosti od bjekstva, kao i usled okolnosti koje ukazuju na to da bi mogao da ponovi krivično djelo”, saopštila je Mirjana Piljić, portparol Apelacionog suda u Beogradu.

Vujačić je uhapšen ljetos zbog falsifikovanja dokumenata, a srpska policija je nekoliko dana kasnije saopštila da je on osumnjičen zaubistvo Cvetanovića, ali i da bi mogao da bude odgovoran za još tri ubistva, od kojih su dva počinjena u Crnoj Gori, a jedno u Holandiji.

Mediji su tada prenijeli da je riječ o likvidacijama Veselina Kalezića i Mila Ilića u Podgorici.

Kalezić je ubijen u novembru 2018, a Ilić krajem aprila ove godine.

Takođe, postoje indicije da je Vujačić u Amsterdamu likvidirao Gorana Tasića Gokčeta.

Ubijeni Cvetanović je rođeni brat Saše Cvetanovića, optuženog za ubistvo Nikole Bojovića, rođenog brata Luke Bojovića, koji je označen kao šef „zemunskog klana“, a koji je trenutno u zatvoru u Španiji.

Istražitelji su došli do podatka da je Vujačić izgubio veliki novac na kocki i da će jedan krak istrage ići u tom smjeru, da se ispita da li je zbog toga odlučio da postane plaćeni ubica.

Vujačić se dodatno zaduživao i kod kamataša, zbog čega je ogrezao u nove teške zločine za koje je osumnjičen.
Izvor Dan

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com