BJELOPOLJCI ODLUČILI: Evo ko je njihov favorit za predsjednika partije - Volim Podgoricu

BJELOPOLJCI ODLUČILI: Evo ko je njihov favorit za predsjednika partije

Na održanoj sjednici Opštinskog odbora DPS Bijelo Polje, kojom je predsjedavao predsjednik Admir Mustajbašić, pružena je jednoglasna podrška za izbor Mila Đukanovića za predsjednika i Duška Markovića za zamjenika predsjednika Demokratske partije socijalista.

Kako su naveli iz ove stranke, u susret predstojećem Kongresu, mjesni odbori su predložili ukupno 225 kandidata za članove novog saziva Glavnog odbora koji će svojim ličnim i profesionalnim obavezama nesumnjivo značajno doprinijeti unapređenju kvalitata rada ovog značajnog organa partije.

“Opštinski odbor je takođe odabrao 31 predstavnika koji će učestvovati u radu VIII Kongresa Demokratske partije socijalista koji će se održati 30. novembra tekuće godine. Članovi i simpatizeri naše Partije u Bijelom Polju su na sjednicama mjesnih odbora koje su održane tokom septembra mjeseca dali veliku podršku naporima koji se daju na unapređenju ekonomskog i socio-društvenog života svih građana Bijelog Polja”, saopšteno je iz DPS-a.

Na sastancima je iskazano veliko zadovoljstvo koje se odnosi na ulaganje Vlade u bjelopoljsku opštinu, zbog realizacije velikog broja projekata i njihovog kontinuiranog praćenja i nadzora.

2 komentara

  1. An additional problem which on the internet chatting could provide is a self-belief on the person. Because it will be less difficult in order to discuss on the web, an individual that’s incredibly self conscious as well as shy could possibly have trouble using by using exactly who they really is actually. Anybody rather is much like dwelling the two oceans.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com