Ovo je DETALJAN mjesečni HOROSKOP za oktobar 2019! - Volim Podgoricu

Ovo je DETALJAN mjesečni HOROSKOP za oktobar 2019!

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za poslednje dane ljeta…

OVAN

Ljubav

Mnogo planeta u polju partnerstava zauzetim Ovnovima donosi i dobro i loše tokom oktobra. Dobro je što vaša posvećenost voljenoj osobi evidentno postoji, što postoji želja za usklađivanjem i pronalaženjem kompromisa po bilo kom pitanju…..A loše? Pa, loše je to što ćete povremeno i jedno i drugo biti malkice nesigurni, što možete presirati, ljubomorisati….ili pak imati problem da ostvarite pravu, otvorenu komunikaciju baš onda kada je to preko potrebno…U suštini, jako je malo potrebno da se stvari dovedu u red – nešto više volje, nešto više funkcionisanja u varijanti „da se nađemo na pola puta“….Ma možete vi to….Oni koji su slobodni – već tu negde do kraja prve dekade meseca možete se ozbiljno zagrejati za nekog. E sad, tu neki problem manji ili veći mora da postoji – ili je ovo osoba koja je zauzeta, ili neko ko će vam vrlo jasno staviti do znanja da je spreman samo na avanturu i kombinaciju sa vama i ništa više od toga. Najgora varijanta bi bila da jurite za osobom kojoj je samo do poigravanja….

Posao

Aktiviraće se saradnje, partnerstva – odjednom ćete se naći u centru zbivanja i shvatiti da ste posle dužeg vremena postigli svoj cilj – vaš rad i trud jesu prepoznati i priznati od strane onih sa kojima radite. Koliko god da vas čekaju pozitivna dešavanja tokom ovog meseca, ona su i dalje skopčana sa pritiskom i ogromnom količinom očekivanja od strane drugih. Povremeno neće biti lak zadatak opravdati poverenje onih koji veruju u vas. Dobri finansijski prilivi ali je više pažnje potrebno prilikom raspodele novca.

Zdravlje

Osetljiv imuni sistem. Mogućnosti za povrede takođe postoje, naročito u prvoj polovini meseca. U istom periodu više obratite pažnju i u saobraćaju.

BIK

Ljubav

Vaša vladarka Venera je već od kraja prve nedelje oktobra u polju partnerstava – s jedne strane vi hoćete sebe davati više u odnosu sa voljenom osobom, ali sa druge – evidentno će biti da se maksimalno trudite da kontrolišete sve ono što je vezano za drago vam biće. Razlog možda leži u tome što će tokom oktobra biti aktuelni povremeni talasi ljubomore na koje vi možete vrlo burno odreagovati. Ono što je još interesantno jeste da prvi deo meseca vama lično donosi mogućnost flerta koji bi mogao krenuti prilično bezazleno, a onda se odjednom zahuktati i ubaciti vas u jednu vrlo strasnu aferu. Da ne pričam o tome da bi i neka bivša ljubav mogla da vas kontaktira….U principu, ta prva polovina oktobra jeste malo truckava za vaše emotivne relacije, ali drugi deo meseca već donosi stabilnije funkcionisanje i veći sklad. Oni koji su slobodni – vama idu neki stvarno zanimljivi momenti. I tu će biti svega – i tajnih udvarača i flertovanja preko društvenih mreža i mogućnosti za avanturu, čak i malo prošlosti da začini stvari…

Posao

Stiže vam mesec sa puno posla, ali isto tako – i sa dosta šansi da poboljšate svoju zaradu. I ta povećana količina obaveza neće vas demoralisati – umesto da klonete i slomite se pod pritiskom, vi ćete još upornije i sa više žara gurati napred, rešeni da pobedite i sebe i druge. Odnos sa šefovima će u jednom kratkom momentu biti na granici zahlađenja, ali će se to brzo regulisati. Kolege će tokom oktobra pokušavati da vas prate, ali sa malo uspeha – više će vas kočiti i moraćete da im priskačete u pomoć.

Zdravlje

Nešto slabiji imunitet, pa je ovo period u kojem morate više obratiti pažnju na preventivu. Naročito je osetljiv uro-genitalni trakt.

BLIZANCI

Ljubav

Partner neće baš sto posto biti prema vama iskren tokom oktobra – neke stvari hoće skrivati, ali samo iz razloga da ne bi probudio vašu ljubomoru (i to verovatno potpuno bezrazložnu). To može biti komunikacija sa kolegom/koleginicom ili u onom bezazlenijem slučaju – da sakrije od vas neki novčani priliv koji će potrošiti na svoje zadovoljstvo ili lične potrebe. S druge strane, ni vi nećete biti baš cvećka – flertovaćete ili imati neku komunikacijicu koja vam je baš, baš zanimljiva. No, nije poenta u tim vašim malim grehovima jer oni neće uticati na vaš odnos – poenta je u tome da ćete vas dvoje dosta dobro funkcionisati, čak i ponovo pokrenuti talas strasti koji je u prethodnom periodu nekako tavorio….Dakle, igrajte se ako hoćete, ali dobro znajte kome ste poklonili svoje srce….Oni koji su slobodni – e vama već ide nešto što može za dosta kratko vreme postati ozbiljna ljubavna priča. Ovo jeste period za zaljubljivanje i jeste pravi trenutak da pustite da se ti leptirići u vašem stomaku razlepršaju….

Posao

U prvoj polovini meseca imaćete tendenciju da previše žurite u svemu kada je posao u pitanju, što se može pokazati kao potpuno pogrešan potez. Drugi deo oktobra pak donosi naglašen oprez, promišljenost (neko bi rekao nesigurnost ali to nije to jer ste jednostavno shvatili da morate da usporite), što će vrlo brzo dati svoje rezultate. Dakle, u ovom periodu vaš je zadatak da pobedite sebe jer ćete jedino na taj način profitirati i napredovati. Poboljšanje na polju finansija.

Zdravlje

Osetljiv period za pitanja zdravlja. Mnogo toga možete preduprediti poboljšanjem životnih navika i preventivom. Radite na jačanju imuniteta.

RAK

Ljubav

Tranzitni Mars u polju doma i emotivne stabilnosti baš i nije pozicija za koju bismo mogli da kažemo da je slatka, ali tokom oktobra postoji ogromna šansa da ovu ratničku planetu željnu nemira i rasprava umirite i „prevarite“. Postoji više načina za tako nešto – ili krenite u renoviranje, pomeranje nameštaja, lupanje pločica….ili zovite društvo i pravite veselje u kući. Ali ima tu još nešto – vaše polje ljubavi i dece i polje doma se tokom ovog meseca baš baš lepo preklapaju, pa taj džumbus i ratnički pokliči u vašoj kući mogu biti na primer – iz spavaće sobe….Pravite bebe, sređujte sobu za dolazeće prinove, pravite žurke, pomerajte nameštaj ili se samo sa puno žara – volite! I tu zloću od Marsa ćemo očas posla savladati….Oni koji su slobodni – već od trećeg u mesecu planete jedna po jedna počinju da se sele u vaše polje ljubavi a u poslednjoj nedelji oktobra tu vas čeka i mlad Mesec – nov početak, ma dobro došao ti nama! A dobro došle i nove ljubavi…..a vala i bilo im je vreme….

Posao

Pun Mesec je polovinom oktobra u vašem polju karijere i to vam baš nisu neki dani kojima ćete moći da se pohvalite. Gledajte da u periodu pre toga ne povučete neke impulsivne poteze ili da uđete u raspravu sa saradnicima. Generalno gledano, vaše su poslovne pozicije skroz u redu, ali ja nešto ne mogu da vam obećam da vas tokom oktobra čeka lakoća i miran život. Prosto rečeno – moraćete udarnički, moraćete na mišiće, moraćete kroz prepreke. Ako ništa drugo – poboljšaće vam se finansijski prilivi…

Zdravlje

Glavobolje kao posledica promenljivih vremenskih prilika. Takođe, slaba tačka su sinusi i oči. Vodite računa da se ne povredite.

LAV

Ljubav

Tenzija pa smirivanje, rasprave pa ublažavanje i sređivanje situacije, ljubomora pa opuštanje, žučna komunikacija pa dogovaranje….u suštini, mislim da vam je jasno – Lavovi kao da u ovom mesecu neće moći da uhvate jedan pravac i da ga se zajedno sa voljenom osobom drže, nego će non stop imati oscilacije. Vas dvoje kao da nećete ili ne možete istinski da čujete jedno drugo, nego sve doživljavate previše lično i drastično. Neki od vas možda vole ovakve, prezačinjene, pikantne periode sa voljenom osobom….ali ako ste od onih koji bi ipak mirniju i stabilniju situaciju – moraćete dobrano da poradite na komunikaciji i toleranciji…..Oni koji su slobodni – dešavanja sa suprotnim polom svakako ima tokom oktobra, ali sve to nekako krene, pa stane….kao da ne postoji pravi kontinuitet…A možda ne postoji prava osoba, pa iz tog razloga sve ide tako zbrda zdola….U drugom delu meseca može se pojaviti interesantna osoba sa kojom će vam to flertovanje i udvaranje jako prijati….Veza ipak u novembru….

Posao

I poslovno je ovo pomalo naporan mesec. Da se razumemo, to ne znači da je on loš već da će vam dešavanja na dnevnoj bazi oduzimati dosta energije. Moraćete sebe da dajete stopostotno – rezultata će biti, ali ne onakvih kakvima se vi nadate ili kakve očekujete. U prvoj polovini meseca ćete se suočiti sa mnogobrojnim preprekama i čestim promenama ili blokadama u dogovorima. Iako ćete vi sve ovo uspešno „ispeglati“, ovo će vas umarati. Po pitanju finansija – pa, onako – vrlo promenljivo.

Zdravlje

Oktobar vam nikada ne prija nešto naročito, pa će to biti slučaj i sada. S jedne strane – potrebno vam je više relaksacije i odmora. Sa druge – neophodno je da praktikujete neku fizičku aktivnost.

DEVICA

Ljubav

Odnos sa partnerom nije ni malo loš tokom oktobra, ali ga neke sitnice mogu kvariti. Te sitnice će se uglavnom vezivati za vašu povremenu nesigurnost, nalete ljubomore, na pokušaje da proniknete da li voljena osoba nešto krije od vas. Ono što je interesantno jeste da vi partneru nećete ni otvoreno govoriti niti otvoreno pokazivati ono što se dešava u vama – uglavnom će to biti samo naznake koje će druga strana ponekad umeti da protumači, a ponekad će jednostavno preći preko njih…U suštini, vi se nećete boriti sa voljenom osobom, već sami sa sobom i tokom većeg dela meseca kao da ćete nositi neki grč u sebi i teško se opuštati. Oni koji su slobodni – oktobar vam daje mogućnosti za nova poznanstva od kojih bi jedno itekako moglo da se pretvori u ozbiljniju priču. Ovde postoji neka specifična situacija – ili razlika u godinama, ili nešto drugo što je pomalo ometajući ili usporavajući faktor, ali ovo su stvari koje se daju prevazići. Poslednjih nedelju dana u mesecu mogu doneti pravi ljubavni početak.

Posao

Mnogi vaši planovi se pokreću, dolazi do bržeg razvoja događaja i vi ćete se odjednom naći u situaciji da morate da jurite na više strana. E sad, koliko god da se jedan deo poslovnog segmenta ubrzao, sa druge strane – baš u krucijalnim momentima može doći do neke forme zastoja. Ograničavajuć faktor mogu biti finansije, pa je moguće da ćete konkretizaciju morati da ostavite za novembar, a sada da se bavite samo papirologijom i pripremom. Ne brinite, tek ulazite u pravi, odličan period za posao.

Zdravlje

Osetljivo je grlo i disajni putevi. Tokom prvih desetak dana u oktobru više obratite pažnju na saobraćaj. U tom periodu moguće su i virusne prehlade.

VAGA

Ljubav

Vi i partner ste tokom oktobra zaista potrebni jedno drugom. Kroz savet, kroz podršku, kroz pružanje ljubavi i strasti, a neki put i samo kroz to što ćete „biti“ jedno pored drugog – sve to će činiti da se oboje osetite kompletno, ispunjeno, svrsishodno. Ukoliko se ne potrudite da funkcionišete na ovaj način – oboje ćete biti u nekoj formi pada, zatvorenosti, usamljenosti….Oboje ćete se povući u sebe sa milion i jednim pitanjem i isto tako – milion i jednom sumnjom i nesigurnosti u glavi. Ovo je mesec kada morate istinski naučiti šta znači MI i ponašati se u skladu sa tim. Jer, zajedno jeste jači….Oni koji su slobodni – udvarače ćete sigurno privući i na tu temu nema šta posebno da se kaže. No, jedno je flertovati i zabaviti se a nešto potpuno drugo pronaći osobu sa kojom se može trajati. Imaćete par „stranputica“ i to uglavnom u prvom delu meseca – možda skrenuti u neku avanturicu, možda se zaneti komunikacijom preko društvenih mreža…ukoliko budete strpljivi i sačekate, drugi deo oktobra će vas nagraditi ljubavlju..

Posao

Poenta tokom oktobra nije jurcati na sve strane i trošiti snagu, već umeti da sačekate pravi trenutak za delovanje. Ovo je mentalno naporan period za vas jer vas nešto iznutra tera na akciju, tera da se bacite u prve borbene redove i pojurite iz sve snage….dok drugi deo vas uporno opominje i šapuće i traži da obratite pažnju na suštinu, ne samo na formu. Ukoliko budete srljali, izvesno je da ćete se suočiti sa preprekama koje su u ovom trenutku prevelike. Ukoliko budete išli glavom – dobićete pozitivne rezultate

Zdravlje

Period u kojem je potrebno više se posvetiti sebi, graditi i očuvati imunitet i pronaći dovoljno prostora za odmor koji vam je sada neophodan.

ŠKORPIJA

Ljubav

Skoro cela prva polovina oktobra obojena je nekim tipom nervoze u partnerskim odnosima. Vi možete svaljivati krivicu na voljenu osobu i govoriti da su u stvari njeni postupci razlog za vaše burne reakcije, ali bojim se da to nije baš tako kao što vi volite da predstavite. U suštini, problem zaista leži u vama i u nekoj nemogućnosti vašoj da prevaziđete ono što vas muči – da li je to vaša ljubomora, da li pokušaji da kontrolišete voljenu osobu, da li su to talasi nesigurnosti i strahovi ili prosto ono da ste sami sebe uspeli da ubedite kako vi činite mnogo, a druga strana ništa….U stvari, nije ni važno šta je pravi razlog, poenta je u tome da se morate dogovoriti sami sa sobom, ali i imati više vere u osobu sa kojom ste. Borba sa sobom je uvek najteža, ali vi to sada možete da izvedete. Šanse da se „pronađete“ na pravi način i sami sa sobom, ali i sa partnerom postoje, naročito tokom drugog dela meseca. Oni koji su slobodni – iako ćete vi delovati dosta povučeno i van društvenih dešavanja i tokova – postoji osoba koja vas intrigira i sa kojom će stvari odjednom početi da se zahuktavaju….da li je to „ono pravo“ – pa, videćemo….

Posao

Neke velike promene i veliki planovi počinju da se rađaju, prvenstveno u vašim glavama. No, to je tek početak. Vrlo ćete oprezno početi da „ispipavate“ tržište, da se raspitujete kod osoba za koje znate da vam mogu dati pravi savet, prosto rečeno – bacaćete mamce i „loviti“ ono što vam je važno i što će vam u narednom periodu, tj novembru i na dalje – biti od ogromne koristi. Svoje svakodnevne poslove ćete obavljati standardno i niko neće primetiti da se u vama vrši priprema za velike nove poslovne poteze.

Zdravlje

Fizički – imate višak energije i potrebno je da je izbacite kroz fizičku aktivnost. Mentalno ste u oktobru u nekoj formi pada – zato vam je potrebno više sna.

STRELAC

Ljubav

Prenaglašena polja tajni i prijatelja mogu Strelčeve u emotivnim vezama potaći da na neki način „beže“ od voljene osobe i više se okreću društvu, provodu…ili možda tajnoj komunikaciji sa osobom koja im može poprilično ući pod kožu….U suštini, čak i da niste od ovih „pobegulja“ – tokom oktobra će postojati neki raskorak između vas i voljene osobe. Trebaće vam više volje i više truda da biste se „držali“ zajedno, da biste zajedno donosili odluke, dogovarali se, voleli….Mnogo toga će okupirati i vas, ali i partnera, stvari koje će vam donositi težinu i možda ostavljati premalo prostora da budete više zajedno. No, vodite se onim – nije bitan kvantitet, nego kvalitet….Oni koji su slobodni – vas tokom ovog meseca očekuju emotivna iznenađenja – možda je vaš pogled usmeren na jednu osobu, a pojaviće se ničim izazvano druga koja vam bukvalno preko noći može zavrteti pamet. Čak i ako ovo krene kao kombinacija, avantura – ne odbacujte mogućnost da se vrlo brzo može pretvoriti u ozbiljnu ljubavnu priču!

Posao

Za sve ono što želite da sprovedete, što možda planirate ili polako pripremate teren za promene – dobićete pomoć. Tražili je ili ne tražili – ima onih koji će vrlo rado da zasuču rukave i da vam se priključe, želeći da vas podrže i poguraju u vašim namerama. Neke ideje se uobličuju, dogovori se polako privode kraju i Strelčevi su spremni da već od novembra uđu u jednu bolju poslovnu fazu, naročito bolju po pitanju finansija. Ne žurite nigde, pustite da se sve odvija spontano, nekim svojim tempom i tokom….

Zdravlje

Problemi sa spavanjem, rasejanost, slaba koncentracija – vodite računa da se ne povredite. Moguće su prehlade, naročito u prvoj polovini oktobra.

JARAC

Ljubav

Neke situacije se otvaraju pred vama, najpre poslovne – i vi krećete da grabite ka njima, ostavljajući partnera negde u drugom planu. Ovo ne znači da ćete se vi emotivno distancirati od voljene osobe, već da ćete sebe i ono što vi želite staviti na prvo mesto, što može dovesti do premalo zajedničkih momenata ili do toga da kada ste zajedno – vi ste okupirani svojim mislima i planovima, a voljena osoba se oseća izostavljeno. Šta više, partner će vam prigovoriti da ste oko sebe postavili zid, mada vi to uopšte ne doživljavate na takav način. U suštini, kvalitet vašeg odnosa sada zavisi od toga koliko ćete vi imati vremena, volje i prostora da osobu koju volite pustite blizu sebe…..Oni koji su slobodni imaju više prilika da tokom ovog meseca otpočnu ljubavnu romansu, čak i ako je uopšte nisu planirali niti razmišljali o ljubavi. No, bojim se da život ne čeka momente kada smo mi spremni, već one u kojima je pravi trenutak da se stvari dese. Jedan od tih pravih trenutaka sada se priprema i za vas….uživajte!

Posao

Malo vi sami, a malo okolnosti – polako pripremaju teren za nove poslovne aktivnosti i nove poslovne prilike koje će uskoro krenuti kod vas. U ovom mesecu savlađujete prepreke jednu po jednu, uz nesebičnu podršku onih koji u vas veruju. Neki odnosi mogu na trenutak doći u cajtnot, neke se stvari mogu zablokirati, zakočiti – ali ovo nisu trajne situacije i vi ćete uspeti da ih rešite. Vaše strpljenje se hoće isplatiti, a pozitivne pomake tokom oktobra već možete videti na polju finansija.

Zdravlje

Problemi sa kičmom, a naročito je osetljiv lumbalni deo. Takođe, tokom oktobra, naročito u drugom delu meseca – bićete osetljiviji i skloni prehladama.

VODOLIJA

Ljubav

Umete ponekad biti teški i sami sebi, a kamoli onima koji su oko vas, u ovom slučaju – partneru. Vaše voljeno biće očekuje tokom oktobra više vaše podrške, da može da se na vas osloni i da računa – vi ćete u nekim momentima moći da mu izađete u susret, ali u drugim – sebe stavljate na prvo mesto. Da se razumemo, ovo je potpuno normalno, samo gledajte da baš u momentima kada je voljenoj osobi jako važno da budete uz nju – to i ispunite. I vi lično ćete imati periode kada će vam biti potrebno da provodite vreme sa partnerom, ali i one druge – kada ste dovoljni sami sebi i kada vam je neophodno da se „resetujete“. Samo gledajte da se uskladite i da maksimalno iskoristite zajedničke momente. Oni koji su slobodni – osoba koja vam je zapala za oko već tokom septembra, ali sa kojom niste uspeli da ostvarite iole jači kontakt – može vas iznenaditi svojom inicijativom i pozivom tokom prve polovine ovog meseca. Ulazite u nešto što može biti vrlo burno, interesantno i strasno….

Posao

Posao i karijera dolaze u fokus tokom oktobra. Iako će se ovde desiti nešto što na prvi pogled može izgledati kao velika promena i to ona koja vam se ne dopada ni malo, vrlo brzo ćete shvatiti da se u novim okolnostima snalazite mnogo bolje nego što ste očekivali. Takođe, vi ste u periodu kada razrađujete planove ili situacije koje će na pravi način startovati tek tokom narednog meseca. Po pitanju finansija očekuje vas mesec dobrih priliva, ali i mesec u kojem više morate povesti računa o troškovima.

Zdravlje

Sve do kraja prve polovine meseca više obratite pažnju u saobraćaju. Mogući su i problemi sa oscilacijama pritiska i slabijom cirkulacijom. Više se krećite.

RIBE

Ljubav

I vi i voljena osoba ste vrlo svesni da su u vašem odnosu neophodne promene jer ste u prethodnom periodu vrlo često dolazili u situacije da ne razumete jedno drugo ili da impulsivno reagujete jer doživljavate stvari suviše lično. To vas je oboje negde i umorilo, ali i otreznilo i od ovog perioda počinjete da radite na vašem odnosu, trudeći se da pozitivne promene dotaknu svaki segment vaše veze. Bavićete se komunikacijom, bavićete se usklađivanjem, trudićete se da više vremena provodite zajedno, ali i da oživite vaš ljubavno – seksualni život. Sve je ovo lepo i dolazi baš u pravom momentu – a sa malo truda, i zaživeće! Oni koji su slobodni – tokom ovog meseca jake strasti počinju da prodrmavaju vaš mir i ustaljen način funkcionisanja. Neko vam se uvukao u misli – možda je to u početku bila samo zanimljiva komunikacija koja vam je „popunjavala“ vreme, ali vrlo brzo ovo se može razviti u potpuno neočekivanom pravcu. Daleko ste još od prave veze, ali ste na korak do avanture!

Posao

Potreba da se naprave neki veliki rezovi i promene postaje u vama sve jača tokom oktobra. Ne mora da znači da će do tih, konkretnih promena doći sada – ali možemo da kažemo da im utirete put i da će već novembar doneti to nešto što vam je po pitanju posla potrebno – da li priznanje, da li poboljšanje vašeg statusa i pozicije, da li „podizanje“ po pitanju finansija. Ovaj period iskoristite da obnovite i pojačate kontakte koji su vam važni, kao i da poboljšate odnose sa osobama od autoriteta.

Zdravlje

Prva i treća dekada oktobra vam donose osetljivije zdravlje. U prvoj – manji problemi sa kičmom ili bubrezima. U trećoj – problemi sa urinarnim traktom, moguće infekcije.

www.mojastrolog.rs

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com