GORAN SE KRIJE U SRBIJI! Italijani traže Podgoričanina koji je pokrao dijamante i OJADIO šeika za 7 miliona eura! - Volim Podgoricu

GORAN SE KRIJE U SRBIJI! Italijani traže Podgoričanina koji je pokrao dijamante i OJADIO šeika za 7 miliona eura!

Sud u Veneciji raspisao je potjernicu za Podgoričaninom Goranom Perovićem (55), članom organizovane kriminalne grupe koja je ukrala dijamante i nakit vrijedan oko sedam miliona evra, vlasništvo katarskog šeika Hamada bin Abdulaha al Tanija.

List Dan piše, pozivajući se na italijanske medije, da se Perović trenutno nalazi u Srbiji i da je van domašaja italijanskih vlasti, prenosi CdM.

Sud u Veneciji je već osudio hrvatske državljane koji su učestvovali u toj pljački, i to strožim kaznama nego što je tražilo tamošnje tužilaštvo.

Krađa je obavljena tokom izložbe nakita i drugih vrijednih predmeta indijskih artefakata iz privatne kolekcije katarskog šeika Hamada bin Abdulaha al Tanija.

Perovićev advokat po službenoj dužnosti smatra da se njen klijent ne može smatrati bjeguncem, jer ne postoje konkretni dokazi da on ima saznanja da mu je u Italiji određen pritvor.

Kako se navodi, Perović je bio deo šestočlane bande, a u italijanskom tužilaštvu niko ne može da vjeruje da on ništa ne zna.

(Tanjug)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com