Home / PG INFO / Aktuelno / Ovako TELEKOM maltretira KORISNIKE: Portal 7 dana BEZ INTERNETA, TV-a, telefona, a od njih NI RIJEČI

Ovako TELEKOM maltretira KORISNIKE: Portal 7 dana BEZ INTERNETA, TV-a, telefona, a od njih NI RIJEČI

Zamislite svoju kompaniju ili preduzeće u kom radite cijelih sedam dana bez interneta, TV-a, telefona?! 

Naravno da ne možete! Totalna blokada. Ključ u bravu!

Upravo to se dešava Portalu “Volim Podgoricu”, proteklih sedam dana sa uslugama Crnogorskog Telekoma – cijelu sedmicu bez paketa usluga koje se uredno plaćaju.  I za sedam dana, koliko nas Crnogorski Telekom ONEMOGUĆAVA da radimo svoj posao, ni riječi od njih. Ništa. Nula.

Nema objašnjenja, nema najave dolaska bilo koga ko bi ustanovo i popravio kvar. Ništa. Totalni mrak!

Izvinjenje?!  O tom nivou korporativne kulture i vaspitanja, čini se, u Crnoj Gori, još uvijek možemo samo da sanjamo.

Uzalud smo zvali, molili, objašnjavali. Stigle su naše molbe i poruke da smo onemogućeni da radimo i do menadžmenta. Ništa! Zaključili smo da Crnogorski Telekom, možda, iz nekog razloga, pokušava da sabotira naš rad.

Cijelu sedmicu dana, strpljivo, pokušavamo redovnim putem, kao svi ostali korisnici, da izmolimo Crnogorski Telekom da pošalje nekoga da nam popravi kvar.  Uzalud. Od njih ni riječi.  Zaposleni u Telekomu sa kojima smo kontaktirali, nemoćni su. Sliježu ramenima.

Jedino što nam je preostalo je da – radimo svoj posao. Da informišemo crnogorsku javnost, građane, kompanije, preduzeća, sve korisnike Crnogorskog Telkoma da im se može dogoditi isto. Da mogu cijelu sedmicu dana ostati odsječeni od ostatka svijeta, onemogućeni da završavaju svoje obaveze, zarađuju svoj hljeb,  a da nikoga u Telekomu – koji bi trebalo da bude na usluzi korisniima od kojih živi, i to dobro – za to nije briga!

Probajte sada, ponovo, da zamislite svoju kompaniju ili preduzeće u kom radite cijelih sedam dana bez interneta, TV-a, telefona?! 

Zamislite svoju kuću sedam dana bez interneta i TV-a? Naravno da ne možete!

Mi smo i dalje BEZ INTERNETA, BEZ TV-a, BEZ FIKSNOG TELEFONA koji nam, uzgred, CG Telekom nezakonito naplaćuje iako ga ne koristimo.

Narednih dana ćemo, za svaki dan koji nas je Crnogorski Telekom ONEMOGUĆIO da radimo svoj posao, raditi besplatan promotivni PR Crnogorskom Telekomu. Informisaćemo crnogorsku javnost o njihovom poslovanju, uslugama, tretiranju korisnika…

Sva korisnička iskustva su dobrodošla. Pišite i šaljite nam, u inbox FB stranice OVDJE, ili na mejl [email protected]

Bahatosti i drskosti kompanija koje tretiraju korisnike od čijeg novca žive, kao pacove, konačno se mora stati na put.

Tretiraju nas upravo onako kako im mi dopuštamo.

A sada, PONOVO, zamislite svoju kuću, kompaniju, preduzeće, CIJELIH 7 DANA BEZ INTERNETA, TV-a, TELEFONA! Bez cijelog paketa usluga za koje vam svakog mjeseca uredno isporučuju račun i koji vi uredno plaćate. 

Možete li?!

Redakcija

 

 

 

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com