Home / PG INFO / Aktuelno / U podgoričkom naselju Zagorič otovaren je novi Aroma market

U podgoričkom naselju Zagorič otovaren je novi Aroma market

 

Danas je kompanija Domaća Trgovina otvorila šezdeset prvi po redu Aroma market na površini od 320 metara kvadratnih u podgoričkom naselju Zagorič, u ulici Nikole Tesle bb.

Sa prepoznatljivim toplim ambijentom, moderni Aroma market će potrošačima obezbijediti širok asortiman proizvoda sa posebnim akcentom na svježe voće i povrće, a tu su i nezaobilazni italijanski proizvodi „Conad“ i domaća robna marka „Montella“.

„Zagorič je dobio jedno lijepo mjesto za kupovinu  kvalitetnih i svježih prehrambenih, a i drugih proizvoda za svakodnevne potrebe. Pažljivo smo birali proizvode shodno potrebama naših komšija, a vjerujem da će biti prijatno iznenađeni raznovrsnim, veoma ukusnim hljebovima i drugim pecivima iz naše pekare. Naša pekara se nalazi u okviru samog marketa gdje se peče nekoliko vrsta hljebova tako da kupci uvijek  mogu  naći svježe pečen hljeb. Prepoznatljivi smo po različitim vrstama peciva, a posbno bih prepučio Dansko pecivo jvaor-orah  i razne vste korasana. Svakodnevno će u ponudi biti svježe voće i povrće pa ćemo kupcima omogućiti da u vrlo kratkom roku dnevnu kupovinu obave na jednom mjestu i kupe proizovde koji su im u tom momentu potrebni. Pozivam sve mještane ovog naselja da nas posjete jer ćemo kroz mnoge akcije i popuste, pored prepoznatljivog kvaliteta, za naše komšije  obezbijediti i povoljnu kupovinu“ – saopštio je Nikola Šćekić, poslovođa novootovorenog Aroma marketa u Zagoriču.

Za posjetioce Aroma marketa u Zagoriču  danas su pripremljena brojna iznenađenja. Prvih 200 potrošača je dobilo poklon, a pet potrošača koji su među prvima obavili kupovinu višu od 30 EUR kao poklon dobili su domaćinsku korpu. Najmlađi su imali priliku da se zabave uz animatora. U petak, 4.09. za prve potrošače čiji račun bude viši od 100 EUR biće obezbijeđeni poklon vaučeri. Subota je rezervisana za točak sreće tako da kupci koji u periodu od 11h do 13h obave kupivinu višu od 10 EUR imaju pravo učešće. Dobitnike očekuju lijepe nagrade.

Vrata  ovog Aroma marketa za sve potrošače biće otvorena svakog dana od 7 do 22 h.

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com