“Policajci su bili 10 metara OD EKSPLOZIJE, i zašto NISU REAGOVALI?!” (FOTO) - Volim Podgoricu

“Policajci su bili 10 metara OD EKSPLOZIJE, i zašto NISU REAGOVALI?!” (FOTO)

Nije bilo povrijeđenih, ali je pričinjena velika materijalna šteta u bombaškom napadu na ugostiteljski objekat Tani u Nikšiću, vlasništvo Ranka Radulovića.

“Vijestima” je rečeno da je u tom trenutku u lokalu bio samo stražar koji je čuo udar, izašao ispred lokala, vidio eksplozivnu napravu i odgurnuo je nogom, a potom se vratio i sklonio iza šanka.

“Lice koje je pokušalo sinoć atentat na mene, veoma je dobro znalo moje kretanje i da nakon zatvaranja lokala uvijek siđem da popijem kafu sa osobljem ili stražarom. Na sreću, duže sam se zadržao u stanu i na taj način izbjegao sudbinu mnogih nedužnih u Crnoj Gori”, kazao je Željko Radulović, sin vlasnika lokala.

Rekao je da su kamere zabilježile kada nepoznata osoba prilazi lokalu i baca eksplozivnu napravu, ali i kada se, kako je rekao, bez velike žurbe udaljava:

“Nije mi jasno zašto policajci koji su bili desetak metara udaljeni od događaja nijesu reagovali i uhvatili ga. Ja sam sin onoga kog su predstavili kao najveću opasnost za Crnu Goru, a to ću i ostati bez obzira što na naše živote nasrću oni koji su se pronašli u raznoraznim pričama iz kuloara u kojima ja i moja porodica nikad nismo učestvovali… Nadam se da će država preduzeti sve što je u njihovoj moći da spriječi ovakvo uznemiravanje građana i da će uspjeti da zaštiti moj život i imovinu”.

Foto prinscreen

Njegov otac uhapšen je u junu, zbog optužbe da je formirao kriminalnu grupu koja je planirala više ubistava, među kojima i visokih zvaničnika tajne službe i tužilaštva.

Mlađi Radulović je tada uhapšen, ali je pušten da se brani sa slobode uz obavezu da se sedmično javlja policiji.

Preko puta lokala, u trenutku eksplozije, bilo je parkirano policijsko vozilo, a kako tvrde iz policije njihovi službenici nijesu bili tu da bi obezbjeđivali “bilo čiji lokal, već su sprovođene druge mjere i radnje”.

I u junu 2015. godine na nekoliko metara ispred lokala Tani bačena je bomba. Zbog toga je Nikšićanin Ranko Vuletić (56) osuđen na 11 mjeseci zatvora. On je ubijen u avgustu, u centru Nikšića, a za ubistvo je osumnjičen sugrađanin Vuk Lalatović (20).

TV Vijesti/Vijesti

3 komentara

  1. I wanted to convey Appreciate delivering this info, you are performing a best wishes while using internet site if you have a possibility do you assist me to make some changes to be able to this site? Not well pay out for the assist, you will find the url in order to this site during my name. Many thanks!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com