POLICIJA TRAGA ZA OVOM LJEPOTICOM: Osumnjičena da je s leđa ubila MOSTARSKOG TAJKUNA?! Htela da bude pjevačica, pa postala prostitutka - Volim Podgoricu

POLICIJA TRAGA ZA OVOM LJEPOTICOM: Osumnjičena da je s leđa ubila MOSTARSKOG TAJKUNA?! Htela da bude pjevačica, pa postala prostitutka

Policija traga za Sunitom Hindić-Bošnjaković, pjevačicom i bivšom mis, pošto je jutros u “Vili Ivanković” u mjestu Buna, južno od Mostara, pronađen mrtav vlasnik objekta Nino I. (55), prenose bosanski mediji.

Sunita je, navodno, često dolazila u objekat gdje se zločin dogodio, a povezivana je i s elitnom prostitucijom. Policija je pretresla i blokirala naselje u kojem osumnjičena živi. U vili je zatečen i jedan muškarac, koji je uhapšen, a koji se dovodi u vezu sa odbjeglom Hidnić-Bošnjaković.

Vlasnik vile navodno je ubijen s leđa, a na mjestu zločina je pronađen i pištolj.

Sunita Hindić-Bošnjaković, koja se sumnjiči za likvidaciju mostarskog biznismena Nine I, za medije je izjavljivala je da je bila u drugom stanju i da je otac djeteta srpski pjevač Stefan Jakovljević, učesnik rijalitija.

“Upoznala sam ga prije oko godinu dana u Švajcarskoj. Nastupao je u jednoj diskoteci. Bili smo u zajedničkom društvu. Udvarao mi se, a onda smo i razmijenili kontakt. Nudio mi je neke nemoralne radnje, što sam ja odbila. I pored toga što je na početku bio nepristojan, nastavili smo da se čujemo i viđamo. Kako je vrijeme odmicalo, bili smo sve prisniji i djelovalo mi je kao da je iskren prema meni. Neprestano smo se dopisivali, a emocije su bile sve jače. Jedno drugom smo slali ljubavne poruke, pričali smo satima i danima. Vjerovala sam da je dobar i iskren dečko i nije me zanimalo ni ko je ni šta je”, pričala je tada Hindićeva.

Avaz

2 komentara

  1. hello!,I like your writing so so much! percentage we keep in touch more approximately your post on AOL? I need an expert in this space to unravel my problem. Maybe that is you! Looking forward to see you.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com