UPOZORENJE VOZAČIMA: Podgoričani, nemojte više parkirati u ulici iza Delte! BIĆETE KAŽNJAVANI - Volim Podgoricu

UPOZORENJE VOZAČIMA: Podgoričani, nemojte više parkirati u ulici iza Delte! BIĆETE KAŽNJAVANI

Komunalna inspekcija juče je, nakon žalbe građana iz MZ 1. maj i pisanja medija, započela sa preventivnim djelovanjem i upozoravanjem vozača koji nepropisno parkiraju vozila u Ulici Arsenija Boljevića iza TC Delta siti, pišu Dnevne novine.

Službenici Komunalne inspekcije juče ujutro su ostavili poruke upozorenja vozačima na šoferšajbni da će biti kažnjavani ukoliko nastave da ostavljaju vozila na trotoaru ili ulici, gdje je zabranjeno zaustavljanje i parkiranje.

Iz Komunalne inspekcije navode da smo svi svjedoci velikog priliva saobraćaja, a jednako i opšte saobraćajne nekulture, prvenstveno u dijelu nepropisnog parkiranja.

“Nakon uvođenja naplatnog parking prostora ispred Delte, Ulica Arsenija Boljevića kao pristupna saobraćajnica i njene trotoarske površine primjer su, ako se tako može reći, nesavjesnog parkiranja. Komunalna inspekcija često “pauk-vozilom” postupa i na ovoj predmetnoj lokaciji. Redovnim postupanjem samo tokom prethodnog mjeseca sa ove, kao i lokacija u neposrednoj blizini premještena su 34 vozila i izdat 41 prekršajni nalog po nepropisnom parkiranju”, kazali su Dnevnim novinama iz Komunalne inspekcije.

Podsjećanja radi, stanari iz Ulice Arsenije Boljevića, od broja 50 do broja 70, nedavno su se i pisanim putem obratili Glavnom gradu, tražeći da se hitno riješi saobraćajni haos na ovoj saobraćajnici, koja je bukvalno pretvorena u parking. Problem nepropisnog parkiranja je u toj mjeri izražen da su i, kako kažu, zbog izgubljenog trotoara njihova djeca životno ugrožena. Mještani tvrde da do juče nije bilo reakcije nadležnih službi, pa čak i da se nisu odazivali na njihov poziv, što potvrđuje i jučerašnje preventivno djelovanje.

Oni su u svom dopisu Glavnom gradu tražili postavljanje zaštitnih stubića, tvrdeći da jedino tako može da se zavede red u ovoj ulici.

Dnevne novine

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com