Zabjelčani 11 dana ODSJEČENI OD SVIJETA, onda im je PUKAO FILM: Evo zašto korisnici NAPUŠTAJU CG Telekom - Volim Podgoricu

Zabjelčani 11 dana ODSJEČENI OD SVIJETA, onda im je PUKAO FILM: Evo zašto korisnici NAPUŠTAJU CG Telekom

Prije dva dana smo vas zamolili da zamislite da vaša kompanija, preduzeće gdje radite, ili vaš dom, punih sedam dana nema internet, TV, telefon. Da ste odsječeni od ostatka svijeta, da ne možete da radite, da uveče sjedite na sofi ispred TV-a koji NE RADI?! A da pri tome uredno plaćate paket usluga koje vas povezuju sa svijetom, koje su vam preduslov da radite, zarađujete svoj hljeb.

Uostalom, to nije ni važno. I da vam ništa od toga apsolutno nije potrebno, vi to plaćate i oni kojima plaćate, su obavezni da vam isporuče uslugu koju plaćate.

Dakle, sedam dana smo strpljivo pokušavali da izmolimo Crnogorski Telekom da pošalje nekoga da nam sanira kvar, objašnjavali da smo ONEMOGUĆENI da radimo ono od čega živimo, ali uzalud. Uzalud! Sa druge strane – ni riječi. Osim što su nam operateri saopštavali da su “poslali nalog”. Čime su ga poslali? Po golubu? Nalog je za sedam dana mogao 777 puta obići zemaljsku kuglu, i doći do onih kojima je “poslat”. Internet provajderi bi to trebali znati mnogo bolje od svih ostalih.

Pošto nije bilo nikakavog odgovora na naše ljubazne molbe i strpljenje, odlučili smo da počnemo da radimo svoj posao i obavijestili smo javnost koja prati naš portal, a to je preko 365.000 ljudi, kako Crnogorski Telekom tretira svoje korisnike.

Ovako TELEKOM maltretira KORISNIKE: Portal 7 dana BEZ INTERNETA, TV-a, telefona, a od njih NI RIJEČI

I znate li šta se desilo?

Članak je objavljen četvrtak uveče, a u petak, u 8 ujutro su momci iz firme podizvođača Telekoma bili pred našim vratima. Nalog iz Telekoma su, rekli su nam, dobili tek toga jutra.

Pozvali smo čitaoce da nam se jave sa svojim ikustvima, ne samo kada je u pitanju Crnogorski Telekom, već i druge kompanije koje ne poštuju svoje korisnike, one od kojih žive, one koji, obzirom na ekonomsku situaciju u našoj državi, često, od usta odvajaju da bi platili račun za telefon, TV, struju. Jer će, u suprotnom, biti isključeni! 

A kada kompanije koje dobro žive od njihovog novca, njima ne isporuče uslugu koju naplaćuju – nikom ništa.

Pojeo vuk magarca. Zato je važno da građani cijene svoj novac, da znaju svoja prava, i da zahtijevaju da kompanije kojima plaćaju usluge ili proizvode, poštuju i njihova prava, i njihov novac. 

Desetine čitalaca se javilo sa lošim koriničkim iskustvima, ali je čitateljka sa Zabjela, čije ime je poznato redakciji,  osvojila “gran pri”! 

Sada vas molimo: Zamislite, da, PUNIH 11 DANA NEMATE INTERNET, TV, MOBILNI TELEFON, FIKSNI TELEFON? 

Možete li?!

A sada, pročitajte njeno korisničko iskustvo:

“Javljam se nakon pročitanog članka na Vašoj facebook stranici, a vezanog za rad Telekoma.

Odmah Vas mogu utješiti- moja porodica, kao korisnici cjelokupnog ExtraTV paketa (mobilni, TV, internet, fiksni) od njegovog famoznog dolaska na tržište pa do dan danas, doživjeli smo da punih 11 dana budemo u situaciji u kojoj ste Vi sada. Nakon upornog kontaktiranja operatera koji nijesu mogli ništa drugo do ‘slati urgencije’, nakon dolaska Telekom ekipa (njih 5) na teren i njihovom izjavom da ne mogu otkloniti kvar i da mora doći neka druga ekipa koja zna uraditi posao, a koja se naravno nije pojavila, nakon 3 odlaska u filijalu Telekoma i davanja izjave o situaciji koja nas je zadesila, te njihovog davanja obećanja da će ekipa doći i pomoći nam…e pa – NIŠTA!
Da je ovo što govorim istina, može potvrditi i sam Telekom, jer pozivi i posjete upućene njima su i te kako lako za provjeriti.
Zbog svega navedenog, ništa nam drugo nije ni ostalo bez da stvar uzmemo u svoje ruke i oprostimo se od Telekoma.”
Ova čitteljka i njena porodica, od danas, kako su nam rekli, nisu korisnici usluga Crnogorskog Telekoma. Prešli su kod drugog provajdera.
Dragi naši čitaoci, čekamo vaše komentare, i čekamo vaša iskustva sa kompanijama kojima plaćate usluge ili proizvode, u Inbox naše FB stranice OVDJE, ili na naš email [email protected]
Redakcija

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com