VUČIĆ POSLIJE KOSOVSKIH IZBORA: Srpska lista odnijela NAJUBJEDLJIVIJU POBJEDU U SVOJOJ ISTORIJI! Ovo je posebno!(VIDEO)

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se večeras iz Palate Srbija povodom izbora na KiM, rekavši da se desila najveća pobjeda Srpske liste u istoriji čime su Srbi poslali poruku da su jedinstveni.

– Danas su uhapšeni članovi Srpske liste jer su dozvolili ljudima da glasaju sa srpskim ličnim kartama – kazao je Vučić na početku svog obraćanja.

– Sve je rađeno da se Srpska lista uništi, da se nađu Srbi podobni ne da rade za interese srpskog naroda, već Haradinaja i ostalih, a i predstavnici međunarodne zajednice učestvovali su u tome da sruše “maligni uticaj” iz Beograda, kazao je Vučić.

– Izborni rezultati su i za mene iznenađenje – kazao je Vučić.

– Ovo je za mene posebna pobjeda jer je ostvarena u teškim uslovima – kazao je Vučić.

– U svim mjestima Srpska lista ima preko 90 odsto glasova – kazao je Vučić.

– Ovo je 10:0, osim ako iz svemira ne dođu neki glasovi – rekao je Vučić na vanrednoj pres konferenciji.

– Srpska lista je osvojila 98,07 odsto srpskih glasova – rekao je Vučić i istakao da su i za njega samog to neočekivani izborni rezultati.

– Srbi su pokazali ogromnu zrelost, želim da im ukažem ogromnu zahvalnost. Pokazali su da mogu da se ujedine, odbranili su svoj opstanak, imaće snažno predstavljanje u kosovskom parlamentu. Srbi su pokazali ljubav prema svojoj otadžbini Srbiji. Srbi samo žele da sačuvaju svoje srpsko prezime. Još jednom hvala svim Srbima na velikoj pobjedi! – kazao je predsednik Vučić.

– Hoću da kažem jedno ogromno hvala ljudima u Goraždevcu, Hoči, Plemetini, Prilužju, Babinom mostu, Kosovu polju, svuda koji su u teškim uslovima glasali na ovakav način… da su imali hrabrosti i petlje da pokažu koliko vole svoju zemlju i da niko ne može da im zabrani da se njihova zemlja, njihova držva zove Srbija – rekao je on.

Predsjednik se na pitanje novinara osvrnuo i na opoziciju.

– Haradinaj je kao naša opozicija. Obećavao je da će da me sruši do Svetog Nikole prošle godine, prošla mi je slava, doći će i sledeća, ali ništa od toga. Tako i ovi iz naše opozicije. Oni su obećavali do Uskrsa. Zapamtite: Otići ću sam, neće me niko otjerati – dodao je, pa se osvrnuo i na trenutne rezultate:

– DSK Mustafe vodi. Ja očekujem da drugoplasirana partija DPK završi na prvom mjestu jer će dobiti veliki broj glasova iz inostranstva – dodao je Vučić.

– Vjerujem da Kosovo više neće da bude zabranjena teritorija za Srbe, planiram da posjetim Srbe južno od Ibra, posebno da se zahvalim njima koji su glasali u tako teškim uslovima koji se ne stide da naglase da se njihova država zove Srbija. Živjela Srbija! – zaključio je predsjednik Vučić, i prenio uvjerenje da će takse kosovske vlasti biti ukinute.

kurir.rs

 

loading...
Tagovi

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close