DF: Skandalozna i sramna presuda, braća Đukanović nastavljaju da brutalno progone lidere DF - Volim Podgoricu

DF: Skandalozna i sramna presuda, braća Đukanović nastavljaju da brutalno progone lidere DF

Skandolazna i sramna presuda sudije Željke Jovović, specijalca i ličnog predstavnika predsjednice Vrhovnog Suda Vesne Medenice, je nastavak brutalnog progona lidera Demokratskog fronta (DF) od strane braće Đukanović, saopšteno je danas iz DF.

“Ova sramna presuda je još jedan u nizu nesupjelih pokušaja zastrašivanja poslanika DF kako bi prestali sa raskrinkavanjem korupcije u tužilaštvu i pravosuđu, koja se svakim danom otkriva. Crna Gora nema tužilaštvo i pravosuđe koje radi u skladu sa Ustavom i zakonima. Postoje samo korumpirane kreature koje su postavljene od braće Đukanović da štite mafiju i lopovski režim i da progone DF i svakog čovjeka koji neće da im se pokori. Tužilaštvo i krivosuđe nijesu u stanju da reaguju kada se brutalno napadaju poslanici DF, kada režimski tajkun pokušava ubistvo poslanika i jednog od lidera DF na aerodromu u Beogradu, kada sin Zorana Lazovića kukavički udara navijača Crvene Zvezde, kada kum Đukanovića šamara policajca na aerodromu u Tivtu”, navodi se u saopštenju DF.

Iz tog političkog saveza su dodali da je ovo ješ jedan u nizu dokaza da su pravna država i pravosuđe sahranjeni.

“Presuda koju je diktirala Vesna Medenice, nakon prebrojavanja 150.000 eura od tajkuna Ćoća Bećirovića, je samo još jedan u nizu dokaza da je pravna država i pravosuđe sahranjeno i da je Đukanović odlučio da razori Parlament i da nas sve pretvori u svoje poslušnike”, kazali su iz DF.

Naveli su i da oni baštine vrijednosti tradicionalne Crne Gore i još jednom šalju poruku braći Đukanović da se sa njima ne može razgovarati jezikom sile i mafije.

“Ostajemo na putu istine i pravde i svakim danom građani uviđaju da je DPS korupcijom razorio sve institucije države i da one više de fakto ne postoje. Nama ne sude sudovi ni sudije. Nama sudi mafija i poslušnici braće Đukanović, koji su debelo nagrađeni i plaćeni prljavim novcem mafije. Mogu da rade šta hoće, ali ne mogu da rade dokle hoće. Pravda će zakucati na vrata korumpiranih kreatura iz tužilaštva i pravosuđa. Svjedoci smo da je Duško Knežević do koske ogolio način funkcionisanja crnogorskog krivosuđa. To je septička jama korupcije, nemorala i sluganstva i koja mora biti okončana političkim promjenena i smjenom ovog bolesnog lopovskog režima”, zaključuje se u saopštenju DF.

(Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com