“NIKADA MI NIKO NIJE DAO PARE” (VIDEO) - Volim Podgoricu

“NIKADA MI NIKO NIJE DAO PARE” (VIDEO)

Predsjednik Više suda u Podgorici Boris Savić demantovao je navode Duška Kneževića da je desna ruka VDT-a Ivice Stankovića i da je uzimao novac preko Nenada Vujoševića.

Savić je pozvao nadležne organe da ispitaju slučaj.

NOVE OPTUŽBE KNEŽEVIĆA: “Vujošević je nosio pare Saviću i Stankoviću direktno iz moje kuće. Znam sve o Saviću i to ću da iznosim…”

“Radi se o apsolutnoj neistini, nikada mi niko nije dao pare. Radi se o želji da se na određeni način diskredituje jedan čovjek, sudija koji je donio naredbu za pretres njegove kuće…”, kazao je Savić.

Dodao je da se na bilo koji način podvrgne provjeri, pa i na poligrafu.

“Netačno je da sam desna ruka Ivice Stankovića, sa njim imam jednu korektnu kominikacju, ali ne toliko čestu”, kazao je predsjednik Višeg suda i ponovio da tvrdnje Kneževića nemaju veze sa istinom.

Na pitanje novinarke “Vijesti” da li će podnijeti ostavku dok se ne razriješi slučaj, Savić je odgovorio da neće podnijetu ostavku dok se ne utvrde činjenice.

Kazao je i da neće podnijeti krivičnu prijavu i da ima “loša iskustva sa tim”.

“Ne sjećam se da je bilo ko odgovarao po prijavi za neistine koje je iznosio”, dodao je Savić.

UŽIVO konferencija Savića: 

Vanredna konferencija predsjednika Višeg suda u Podgorici Borisa Savića, povodom navoda Duška Kneževića iznijetih na njegovom instagram profilu da je sekretar Vrhovnog državnog tužilaštva Nenad Vujošević "nosio pare Borisu Saviću".

Gepostet von Vijesti am Montag, 7. Oktober 2019

VIJESTI

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com