NOVE OPTUŽBE KNEŽEVIĆA: “Vujošević je nosio pare Saviću i Stankoviću direktno iz moje kuće. Znam sve o Saviću i to ću da iznosim…” - Volim Podgoricu

NOVE OPTUŽBE KNEŽEVIĆA: “Vujošević je nosio pare Saviću i Stankoviću direktno iz moje kuće. Znam sve o Saviću i to ću da iznosim…”

Predsjednik Atlas Grupe Duško Knežević optužio je predsjednika Višeg suda u Podgorici Borisa Savića da je i njemu Nenad Vujošević, sekretar VDT-a, kao i Ivici Stankoviću, nosio novac za korupciju.

Kazao je i da je Savić desna ruka Ivice Stankovića i da mu je šef VDT-a, preko kurira Nenada Vujoševića, prenosio koja optužnica treba da bude potvrđena a koga treba pusttiti iz zatvora.

“Boris Savić i Nenad Vujošević su bili nerazdvojni, ja sam par puta prisustvovao kad su bili zajedno, jednom u hotelu Zija, drugi put u restoranu u Njegoševoj ulici. I znam da su vrlo bliski. Vujošević mi je rekao da on nosi od Stankovića poruke Saviću za optužnice koje treba da budu potvrđene. Vujošević je bio glavna veza između Stankovića i Savića za one koje treba potvrditi u optužnici ili pustiti iz zatvora. Vujošević je  nosio pare Saviću i Stankoviću direktno iz moje kuće, a nalog za pretres od prije par noći te iste kuće je potpisao predsjednik Višeg suda. Znam sve o Saviću i to ću da iznosim…”, kazao je Knežević na Instagramu.

Vijesti

1 komentar

  1. I am frequently to blogging and i also truly appreciate your content. Your content has truly peaks my interest. Let me bookmark your blog and keep checking for first time data.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com