Veliko interesovanje za treći Designers market, još četiri dana prijave! - Volim Podgoricu

Veliko interesovanje za treći Designers market, još četiri dana prijave!

 

Prijave za učešće na trećem Designers marketu, koji će biti održan od 1. do 3. novembra u šoping centru Delta City u Podgorici, traju još samo četiri dana. Ova manifestacija je za kratko vrijeme postala prepoznatljiva, a u prilog tome govori i ogromna zainteresovanost dizajnera koji žele da svoj rad predstave široj javnosti.

I ove godine posjetioci Delte imaće priliku da se susretnu sa najboljim primjerima kreativnosti i preduzetništva kroz selekciju autentičnih proizvoda i rukotvorina oko 20 domaćih proizvođača. Izlagači su uglavnom dokazani umjetnici i dizajneri, ali i ljudi koji se iz hobija bave izradom unikatnih predmeta.

Ponuda će obuhvatiti orginalne, savremene komade namještaja i kućne dekoracije, unikatnu odjeću, torbe, majice sa originalnim printovima, autorski nakit, urbani aksesoar…

Cilj Designers marketa je da pomogne izlagačima da unaprijede svoje brendove, da njihovi proizvodi budu što više zastupljeni u koncept radnjama, šoping centrima, kako kod nas tako i u regionu. Dakle, ovo nije samo priča o kreativnom stvaralaštvu već i o mogućnostima zapošljavanja i izvoza dizajnerskih komada.

Designers Market biće otvoren od 10h do 22h. Ulaz je besplatan.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com