POGINUO POLICAJAC: Udario u stub, stradao na mjestu - Volim Podgoricu

POGINUO POLICAJAC: Udario u stub, stradao na mjestu

U Hitnoj pomoći kažu da su odmah izašli na teren, ali da su samo mogli da konstatuju smrt

Policijski inspektor PU Niš Ivan Milojević (44) stradao je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u noći između ponedeljka i utorka, 3 sata iza ponoći na Bulevaru cara Konstantina u Nišu.

Nesreća se dogodila kada je na kružnom toku službenim autom “reno klio” udario u stub električne rasvjete i na mestu stradao, a uzroci se utvrđuju.

Kako nezvanično saznajemo, sumnja se da je policajcu pozlilo za volanom, pa je izgubio kontrolu nad vozilom i zakucao se u stub ulične rasvjete.

U Hitnoj pomoći kažu da su odmah izašli na teren, ali da su samo mogli da konstatuju smrt.

Kako su objasnili u policijkoj upravi u Nišu, on se vraćao sa službenog zadatka iz pravca Niške Banje ka Nišu, a nesreća se dogodila oko 100 metara prije kružnog toka kod Trošarine.

–  Vozio je službeno putničko vozilo “reno”. Sleteo sa kolovoza i udario u metalni stub ulične rasvjete na razdelnom ostrvu. Uviđaj je završen, a uzrok se saobraćajne nesreće se utvrđuje – kažu u policiji.

1 komentar

  1. Oh my goodness! an amazing write-up dude. Thanks Nevertheless We are experiencing issue with ur rss . Do not know why Struggling to register for it. Possibly there is anyone obtaining identical rss difficulty? Anybody who knows kindly respond. Thnkx

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com