OGLASILI SE IZ POLICIJE: Evo kako je došlo do HAPŠENJA na Koniku! (VIDEO) - Volim Podgoricu

OGLASILI SE IZ POLICIJE: Evo kako je došlo do HAPŠENJA na Koniku! (VIDEO)

Povodom snimka koji se pojavio na društvenim mrežama a koji su mediji prenijeli, radi objektivnog informisanja javnosti obavještavamo vas sljedeće:

 

Službenici Uprave policije su juče u ulici Muharema Asovića kontrolisali vozilo bez registarskih oznaka kojim je upravljalo nepoznato lice.

HAPŠENJE NA KONIKU: Čovjek obliven krvlju! Policajci tvrde da je on njih napao… (VIDEO)

Policijski službenici su prišli vozilu radi kontrole i legitimisanja lica kada je prišao R.D. i poliicjskim službencima uputio uvrjedljive riječi.

Snimak hapšenja na Koniku u Ulici Muharema Asovića. Policija tvrdi odbijanje naređenja i opiranje hapšenju. Sninak je poslao brat osobe koja je uhapšena, koji tvrdi da su upali na privatni posjed bez razloga. Pogledjajte.

Gepostet von Podgoricki vremeplov am Donnerstag, 10. Oktober 2019

On je upozoren od strane policijskog službenika da se udalji po čemu nije postupio nakon čega je odbio da postupi i po izdatom naređenju.

R.D. je nakon toga otvorenom šakom udario policijskog službenika u predjelu glavu. U cilju savladavanja aktivnog otpora i odbijanja napada od sebe policijski službenik je upotrijebio sredstva prinude prilikom čega je R.D. zadobio povrede.

R.D. je lišen slobode i doveden u službene prostorije policije gdje mu je ukazana ljekarska pomoć od strane službenika Hitne medicinske pomoći.

O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac koji je naložio da se R.D. liši slobode zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti a protiv njega je podnijeta i prekršajna prijava zbog počinjenog prekršaja iz čl.11 Zakona o javnom redu i miru.

Shodno zakonskoj proceduri o upotrebi sredstava prinude obaviješteno je Odjeljenje za unutrašnju kontrolu policije Ministarstva unutrašnjih poslova.

2 komentara

  1. Neka pokazu uniformisana lica jedan trag da ih je dotakao. Bez dokaza ih obojicu treba pritvoriti.

  2. Bolje da ga uhapse zbog smara, naprave video, odma je murija kriva i onda ono sto se krilo u autu to je vec granice i granice preslo il se vec popmrkalo sve, dok su oni njega priveli prvostepeno vozilo koje je bilo sporno je očišćeno

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com