Ljubitelji košarke spremite se za svjetski spektakl na najboljoj sportskoj televiziji u regionu - Volim Podgoricu

Ljubitelji košarke spremite se za svjetski spektakl na najboljoj sportskoj televiziji u regionu

Magiju NBA lige narednih 6 godina svi ljubitelji moći će da prate ekskluzivno na TV Arena, putem m:tel televizije, bilo da ste korisnik kablovske mBOX, satelitske mSAT, TV plus paketa ili MOVE platforme koja je dostupna na svim uređajima.

Utakmice najkvalitetnije košarke na planeti svi korisnici m:box paketa doživjeće kroz više od 200 direktnih prenosa, između pet i osam utakmica nedjeljno, uz posebne emisije, ekskluzivne goste i naravno, nagradne igre. Posebna novost je 24-časovni specijalizovani NBA kanal. Na njemu će korisnici uživati u cjelodnevnom programu na kom će moći da prate najbolje trenutke s utakmica, analize sa linijskim prikazom akcija, šema, kombinacija, priče o NBA igračima, intervjue i slično.

NBA Legue Pass, omogućava praćenje NBA utakmica uživo, highlight klipove (All star weekend, NBA Playoffs, NBA Finals), kao i dodatne informacije o NBA igračima i njihovim postignutim rezultatima tokom cijele NBA sezone. Sadržaj je obogaćen i arhivskim snimcima, reprizama posljednjih sezona, intervjuima sa igračima i dokumentarcima.

Nova NBA sezona startuje 23. oktobra u 2h poslije ponoći. Više detalja uskoro na svim kanalima komunikacije.

Spremite se na vrijeme za predstojeću magiju!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com