NAKON 27 GODINA: Srušeni “Trokadero”, “Paris”, “Ambinete”, “Rafaelo”, “Maltez” i “Miami” - Volim Podgoricu

NAKON 27 GODINA: Srušeni “Trokadero”, “Paris”, “Ambinete”, “Rafaelo”, “Maltez” i “Miami”

Šest budvanskih diskoteka na otvorenom, “Trokadero”, “Paris”, “Ambinete”, “Rafaelo”, “Maltez” i “Miami” i još 14 ugostiteljskih objekata lokala brze hrane i trgovačkih radnji porušeni su, a gomile šuta, gvožđa betonskih blokova se uklanjaju.

Porušeni objekti u Planu privremenih objekata označeni su kao crvena zona, sa rokom da budu uklonjeni zaključno sa 31. oktobrom.

Budva
Jedan od porušenih objekata(Foto: Vuk Lajović)

Izmjenama i dopunama Plana privremenih objekata za period od 2019. do 2023. koje je aminovalo Ministarstvo održivog razvoja i turizma (MORT), za dvadesetak privremenih objekata data je dozvola da rade ovoga ljeta, a JP Morsko dobro je dozvolu izdalo nakon što su priložene od zakupaca bankarske i gotovinske garancije da će objekte nakon sezone ukloniti.

budva
Jedan od porušenih objekata(Foto: Vuk Lajović)

Zakupci diskoteka pozvali su danas ponovo nadležne u MORT-u i Opštini Budva da ispune obećanje koje su javno dali, da će obezbijediti novu lokaciju na kojoj će diskoteke biti premještene i ova ponuda zabave i provoda i narednog ljeta biti turistima i posjetiocima moguća da je konzumiraju.

BudvaJedan od porušenih objekata(Foto: Vuk Lajović)

Vijesti

1 komentar

  1. Meni je ovo zalosno Budva je zahvaljujujuci ovim diskotekama imala veliku turisticku ponudu mladima u sezonu cisto sumnjam.da ce zakupcima dati novu lokaciju a i ako daju bice to neka paorena cifra i zabaceno mjesto nepoznato turstima sledece godine ovo je umanjiti turizam Budve 2020 godine ?

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com