SKANDAL U TIVTU: Zvezdanu Terziću ZABRANJEN ULAZAK u Crnu Goru! Razlog je nevjerovatan - Volim Podgoricu

SKANDAL U TIVTU: Zvezdanu Terziću ZABRANJEN ULAZAK u Crnu Goru! Razlog je nevjerovatan

Generalnom direktoru FK Crvena zvezda zabranjen je ulazak u Crnu Goru!

Kao razlog za takvu odluku crnogorskih vlasti navodi se sumnja da je Terzić podstrekivao fudbalske reprezentativce te zemlje da ne igraju protiv tzv. Kosova, piše In4s.

Problem je nastao početkom juna uoči utakmice kvalifikacija za EURO 2020 između Crne Gore i tzv. Kosova, kada su dvojica fudbalera Crvene zvezde Filip Stojković i Mirko Ivanić odbili da igraju, kao što ni tadašnji selektor “sokolova” Ljubiša Tumbaković nije htio da vodi ekipu.

Tada je predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević optužio Terzića da je imao direktan uticaj na odluke Stojkovića i Ivanića.

“On je poslednji čovjek u Srbiji koji je trebalo to da uradi reprezentaciji Crne Gore i Crnoj Gori”, grmio je Savićević tada na Terzića i dodao:

“Bacio je bombu na fudbal u Crnoj Gori. Mi ćemo te bombe preživjeti, ali on je jedan od glavnih aktera cijele ove priče. Da li ga je bilo strah od navijača, ili od predmeta koji duži niz godina drže u fioci, predmeta koji nije okončao pred sudom u Srbiji. Strah ili ucjena? Ali, treba da se živi i poslije ovoga, treba da se dolazi u Crnu Goru, a ja ne znam kako će on imati obraza da se pojavi pred očima ljudi koji su mu ovdje pomogli. Dokazao je ono što govore o njemu, da je nikakav čovjek”, rekao je Savićević.

 

1 komentar

  1. zaboravio je kada mu je pomagala cg a udario joj noz u ledja u znak zahvalnosti.Kakav je to onda skandal???

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com