UŽASNA PORODIČNA DRAMA Muž zaklao ženu, pa aktivirao bombu i UBIO SE! Sin (20) ranjen (VIDEO) - Volim Podgoricu

UŽASNA PORODIČNA DRAMA Muž zaklao ženu, pa aktivirao bombu i UBIO SE! Sin (20) ranjen (VIDEO)

Stravična porodična tragedija dogodila se jutros u naselju Paša Bunar u Tuzli kad je H.Z. zaklao suprugu Đ.Z. i aktivirao bombu, u čijoj eksploziji je ranjen njihov 20-godišnji sin A.Z.

Bomba je eksplodirala u 7.23 sati, izjavila je za Klix.ba portparolka Uprave policije MUP-a Tuzlanskog kantona Amra Kapidžić.
Komšije su ispričale da je muž zaklao suprugu, a potom aktivirao bombu.

Pripadnici Odjeljenja kriminalističke policije MUP-a Tuzlanskog kantona i kantonalni tužilac od jutros su ispred stambene zgrade u Paša Bunaru, gdje se na četvrtom spratu odvijala ova tragedija.

“Prema prvim informacijama, najvjerovatnije je suprug nožem ubio suprugu, a onda je aktivirao bombu i počinio samoubistvo. Od te eksplozivne naprave je povrijeđen i sin”, kaže portparol Tužilaštva TK Admir Arnautović.

FOTO: PRINTSCREEN KLIX.BA
“Pacijent A. Z. trenutno se nalazi na obradi u prijemnoj ambulanti Klinike za hirurgiju. Trenutno je svjestan, komunikativan i stabilan”, potvrdila je portparolka Univerzitetskog kliničkog centra u Tuzli Ersija Aščerić-Mujedinović.

Dok policajci vrše uviđaj u stanu, komšije u šoku i nevjerici prepričavaju šta se dogodilo jutros poslije sedam sati. Ljudi pričaju da je porodičnoj tragediji prethodila je svađa supružnika, za koje ističu da su bili izuzetno fine osobe.

FOTO: PRINTSCREEN KLIX.Ba Sead Jogunčić

“Odvezao sam ćerku jutros na autobus, a kada sam se vraćao nazad, čuo sam da je komšija zaklao suprugu, a onda se raznio bombom. Oni su bili jako fini, nikada ne bih rekao da bi to mogao da uradi”, priča komšija Sead Jogunčić i dodaje da je H.Z. radio u jednoj osiguravajućoj kući.

Fatima Ustavdić potvrđuje riječi svog komšije i kaže da je porodica bila izuzetno mirna.

FOTO: PRINTSCREEN KLIX.BA Fatima Ustavdić

“Nikada nikakvih problema s njima nismo imali. Čovjek je bio jako kulturan i fin, uvijek se javljao. Djeca su odlična bila u školi, a jutros smo se šokirali kada smo čuli šta se dogodilo”, ističe Ustavdićeva.

Više informacija o ovom događaju će biti poznato nakon policijskog uviđaja koji od jutros traje.

 

Klix.ba

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com