JELENA JE ČUDO OD DJEVOJKE! Od 17-te godine SAMA brine o velikom imanju, i ima SAMO JEDNU ŽELJU (VIDEO) - Volim Podgoricu

JELENA JE ČUDO OD DJEVOJKE! Od 17-te godine SAMA brine o velikom imanju, i ima SAMO JEDNU ŽELJU (VIDEO)

Jeleni Živković (20) iz sela Šume kod Topole, je otac preminuo 2015. godine, a majka 2017. godine.Od tada ona na porodičnom imanju živi sama. Otac joj je preminuo od posljedica rada na mašini koja mu je odsjekla ruku i to u njenom prisustvu, majka se razbolJela godinu dana kasnije.

Jelena Živković, selo Šume kod TopolePrintskrin: Prva TV

– Ja sam onda rekla sebi da ću ja da muzem krave i da idem u školu, da bih i ja mogla nešto da joj dam, da ne bude da sestre mogu, a je ne mogu – priča Jelena,

Iako veoma mlada preuzela je sve teške poslove na sebe. Straha, kaže, više nema.

Jelena Živković, selo Šume kod TopolePrintskrin: Prva TV

Krenula sam dalje

– Imala sam veliki strah kada mi je otac umro, u mom prisustvu, onda sam imala strah od svega. A kad mi je majka umrla, onda sam rekla sebi “Ili idem naprijed ili stajem” i nastavila sam.

Želja joj je da pokrene školu jahanja i da svoje znanje prenese i na druge. Kobilu Ajše je dobila od strica kada je bila mala i ta ljubav je neopisiva. Na onome što ona umije, pozavidjeli bi joj i vrsni dreseri konja. Odlučila je da ostane tamo gdje su joj korijeni, kaže, ništa drugo joj ne treba.

– Sve što sam željela u životu ostvarila sam – kaže ova dvadesetogodišnja djevojka. – Sada želim samo zdravlje.

Izvor: TV Prva)

2 komentara

  1. I am very pleased to discover this web page. I want to tell you thx for your effort in providing this amazing read! I certainly enjoyed it and I have you book-marked to follow new issues you post.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com