Home / NOVOSTI / Društvo / NIJE SAVIĆEVIĆ ZABRANIO DOLAZAK TERZIĆA! Dr Đurišić tvrdi da je ZABRANA stigla ODOZGO, policija ima svoju verziju!
Foto montaža Kurir

NIJE SAVIĆEVIĆ ZABRANIO DOLAZAK TERZIĆA! Dr Đurišić tvrdi da je ZABRANA stigla ODOZGO, policija ima svoju verziju!

Primarijus doktor Ivo Đurišić, nekada visoki funkcioner SDP-a, a sada predsjednik crnogorske opozicione stranke PUPI, iznio je svoj stav po pitanju zabrane ulaska generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića u Crnu Goru.

TERZIĆ OPTUŽIO DEJANA SAVIĆEVIĆA DA MU JE ZABRANIO ULAZAK U CG: Nisam vjerovao da Crnogorci ovo mogu da urade!

Đurišić je reagovao na izjavu Zvezdana Terzića, koji je za zabranu ulaska u Crnu Goru okrivio Zvezdinu legendu i sadašnjeg predsjednika Fudbalskog saveza te zemlje Dejana Savićevića.
Đurišić smatra da Savićević nije glavni krivac, već da nalogodavca treba tražiti na najvišoj poziciji u Crnoj Gori.
“Savićević je pogrešno targetiran, jer je on običan poslušnik DPS-a. Za sve je kriv Milo Đukanović”, kategoričan je Ivo Đurišić u izjavi za srpski Kurir.

Zvezdan Terzić je “sletio” na aerodrom u Tivtu, ali mu nije bilo dozvoljeno da ga napusti, pa se sledećim letom vratio u Beograd.

“Terzić je dobrodošao u Crnu Goru. Neka dođe. Ako ne sada, onda kada prođe ovaj fašistički režim”, dodaje Đurišić.

Terziću nije dozvoljen ulazak u Crnu Goru zbog sumnje da je direktno uticao na odluku fudbalera Zvezde Filipa Stojkovića i Mirka Ivanića da ne igraju za “sokolove” na meču sa tzv. Kosovom.

“Ne priznajemo tu lažnu tvorevinu Kosovo. Cilj mi je da nikada nijedan Srbin ne zaigra protiv te lažne tvorevine. Srbi su naša braća”, jasan je Đurišić.

On tvrdi da je svojevremeno učestvovao u transferu Dejana Savićevića iz podgoričke Budućnosti u Crvenu zvezdu.

“Pomogao sam mu prilikom odlaska u Zvezdu, ali ispostavilo se da je on u stvari mali čovjek, potrčko”, zaključio je Ivo Đuršić.

Neimenovani izvor iz crnogorske policije, međutim, rekao je Vijestima da je Terziću zabranjen ulazak u Crnu Goru zbog veza sa kriminalnim strukturama.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com