Home / NOVOSTI / Društvo / Amerikanka se udala za Balkanca, a sad je objavila da ODLAZI: Ovdje mi je ubijena VOLJA ZA ŽIVOTOM! (VIDEO)

Amerikanka se udala za Balkanca, a sad je objavila da ODLAZI: Ovdje mi je ubijena VOLJA ZA ŽIVOTOM! (VIDEO)

Amerikanka, koja već nekoliko godina živi u Hrvatskoj, a već više od godinu dana o tome izvještava na svom Jutjub kanalu “This Croatian Life”, vraća se u SAD, podijelila je sa pratiocima u objavi.

Kejli Henderšot u svojim videima govorila je o razlikama u mentalitetu između Amerikanaca i Hrvata, upoređivala je poslastice, davala savjete za život ovdje… a sad je otkrila da se vraća u SAD jer je Hrvatska, ukratko rečeno, smorila i ubila joj volju za životom.

Za početak Kejli će biti kod oca u Sjetlu , a zatim će živjeti sa prijateljicom. Njen suprug Dominik će ostati da živi u Hrvatskoj dok se ne riješi papirologija, što bi moglo trajati i do godinu dana. Kaže kako je to planirala mjesecima i da je rezervisala kartu.

Uzbuđena je što se vraća u kući. “Ne živimo živote ovdje, imamo 27 godina, ne putujemo, ne štedimo, šta mi zapravo radimo?”, kaže da se pitala u jednom trenutku. U razloge svog odlaska nije ulazila detaljno, ali nagovijestila je kako nisu u pitanju samo ekonomski i finansijski razlozi, već mnogo više od toga.

Svoj odnos sa Hrvatskom opisala je poput ljubavne veze. “Prva godina je divna i krasna, sve je sjajno i novo, sve prihvatate… a zatim se u nedjeljama, a možda i danima nešto dogodi i ta veza se samo preokrene… počnete da mrzite svog partnera. Tačno tako se dogodilo i meni sa Hrvatskom.”, govori Kejli i dodaje kako se osjećala da je izgubila kontrolu nad svojom sudbinom” Taj odnos počeo je da je sputava, i mijenja njenu ličnost…”

Uz sve to, kaže i kako je osjećala čežnju za domom. Dodaje kako se ne dopada sebi, i to što je postala i da je imala drugačija očekivanja od Hrvatske. Priznala je i kako su je neki od gledaoca iz Hrvatske upozorili na to, i da su bili u pravu.

Kaže i kako zasad ne želi ispričati specifične situacije koje su joj se dogodile u Hrvatskoj jer bi bile prekontroverzne.

Na kraju je priznala kako Hrvatsku i dalje voli i da nakon nje nikad neće biti ista. “Ali uvijek kad se ne osjećam dobro u nekom okruženju, pomjeram se iz njega…”, rekla je i dodala da osjeća kako je najzad vrijeme za promjenu.

Svojim pratiocima je poručila da neće ugasiti Jutjub kanal, ali da nije sigurna kad će objaviti novi sadržaj.

dijaspora.news/blic.rs

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com