Home / NOVOSTI / Vozilo OVOG KRIMINALCA bilo je na i NA SVADBI Blaža Đukanovića (FOTO)

Vozilo OVOG KRIMINALCA bilo je na i NA SVADBI Blaža Đukanovića (FOTO)

Vozilo koje je bilo u pratnji turskog ozloglašenog kriminalca Sedata Pekera prilikom njegovog boravka u Crnoj Gori bilo je i među zvanicama na svadbi Blaža Đukanovića, sina predsjednika države Mila Đukanovića, saopštili su danas iz Građanskog pokreta URA.

Isto vozilo u pratnji Pekera i na svadbi Đukanovića
Isto vozilo u pratnji Pekera i na svadbi Đukanovića(Foto: Printscreen)

Oni podsjećaju da je Sedat Peker  turski kriminalac kojeg su prije desetak dana primili u Vladu Crne Gore potpredsjednik Vlade zadužen za regionalni razvoj Rafet Husović i ministar saobraćaja Osman Nurković.

“Peker je u Turskoj osuđivan za mnogobrojna krivična djela a protiv njega se i dalje vode krivični postupci. Poznat je po podršci aktuelnom predsjedniku Turske Redžepu Tajipu Erdoganu. Turskoj opoziciji i intelektualcima javno je prijetio da će „proliti njihovu krv“ zbog kritika upućenih prema Erdoganovoj politici”, podsjećaju iz URE.

Na videu Pekera kroz Crnu Goru sa muzičkom podlogom iz filma „Kum“, kojim se pohvalio na svom Instagram profilu u koloni se vidi automobil azerbejdžanskih registarskih oznaka, a isti je uslikan na svadbi Blaža Đukanovića krajem septembra na Svetom Stefanu.

Vijesti

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com