Pauk u Podgorici dnevno odnese 20 nepreopisno parkiranih vozila - Volim Podgoricu

Pauk u Podgorici dnevno odnese 20 nepreopisno parkiranih vozila

Shodno svakodnevnom postupanju Sektora za saobraćaj Komunalne inspekcije Glavnog grada protekle nedjelje intezivirana su postupanja „pauk” vozilom u dijelu grada preko Morače i na glavnim gradskim bulevarima kao nejfrekfrentnijim saobraćajnicama. U tom smislu, a uz asistenciju pripadnika Saobraćajne policije i Komunalne policije Glavnog Grada svakodnevno se postupa i u kružnom toku Bulevara Džordža Vašingtona, gdje je evidentno i zaustavljanje i parkiranje vozila koja na taj način u velikoj mjeri ugrožavaju bezbjednost drugih učesnika u saobraćaju.

Jedna od spornih predmetnih lokacija je i saobraćajnica ispred „Capital Plaze“ gdje je takođe izražen problem nepropisnog parkiranja. Sa svih navedenih saobraćajnih površina svakodnevno se prekršajno procesuira između 15 i 20 nepropisno parkiranih vozila.

Uz evidentna postupanja po proslijeđenim prijavama nepropisnog parkiranja na rezervisanim parking – mjestima za invalidna lica Komunalna inspekcija tokom redovnih inspekcijskih kontrola daje napora kako bi saobraćajna kultura u Glavnom gradu bila uzdignuta na što veći nivo, a nesavjesni vožači prekršajno procesuirani.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com