Home / NOVOSTI / Društvo / Čim zinu lažu: Oni su NAJVEĆI lažljivci HOROSKOPA

Čim zinu lažu: Oni su NAJVEĆI lažljivci HOROSKOPA

Teško je govoriti istinu, a ovim horoskopskim znacima laž je mnogo draža.

Iako niko ne govori istinu baš uvijek, osobama rođenim u ovim znakovima laganje je sastavni dio svakog dana. Oni smatraju da je laganje lakši put i zato izmišljaju priče oko baš svake sitnice, piše index.hr. Ova tri znaka Zodijaka su najveći lažljivci horoskopa.

Ovan

Ovnovi obožavaju da preteruju i to rade vrlo dobro. Njih ćete teško uloviti u laganju, a čak i ako se to dogodi, oni vam se neće izviniti. Uvijek vole da se predstavljaju bolji nego što jesu što uključuje mnoštvo izmišljotina koje se nikada nisu dogodile.

Blizanci

Blizanci lažu jer su suviše lijeni da se trgnu i kažu istinu, posebno u težim situacijama. Ako je istinu pritom potrebno još i dodatno objasniti, oni se neće zamarati time već će samo nastaviti s lažima. Ako ih ulovite u laži, oni će samo da se nasmiju i optužiće i vas da sigurno ponekad lažete baš poput njih.

Vodolija

Vodolije su na prvi pogled pravi tvrdokošci, ali u stvari su velike kukavice. Oni mrze da se suočavaju s teškom istinom pa je “ublažavaju” lažima. Nije im problem da lažu ni svojim bližnjima čak ni ako znaju da će ih time povrijediti. Na kraju dana, oni izgovore toliko veliku količinu laži da i sami počnu da vjeruju u njih.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com