40 dana od smrti Dalibora Andonova Grua: Porodica i dalje NEUTJEŠNA - Volim Podgoricu

40 dana od smrti Dalibora Andonova Grua: Porodica i dalje NEUTJEŠNA

Navršilo se 40 dana od smrti najvećeg srpskog repera Dalibora Andonova Grua, koji je poginuo tokom kajtinga na Dunavu, 9. septembra, u 47. godini života.

Danas, 18. oktobra, njegova porodica i prijatelji na groblju u Orlovači, gdje je Gru sahranjen, izašli su da obilježe 40 dana od njegove smrti.

Prva je na groblje stigla Gruova udovica Danica, a potom i njegovi roditelji, Niggor, Edin Škorić, Bane MVP, Marko Đurovski, Ivan Ivanović Đus…

Gru je poginuo 9. septembra 2019. godine, tokom vožnje kajta.

Prema nezvaničnim rezultatima obdukcije, Gru je od jakih udaraca u vodu zadobio dva preloma kičme, nakon čega se udavio. Spasa mu nije bilo, iako su njegovi drugari sa kojima je bio na kajtingu brzo reagovali. Gru je bio iskusan u kajtovanju i uživao je u njemu 20 godina.

Dalibor je sahranjen 12. septembra na groblju Orlovača u Beogradu.

Ispraćen je na dostojanstven i velik način, jer je i sam bio veliki čovjek. Uz bajkere i trubače. Posljednji put zasvirala mu je pjesma “Tiho noći” uz koju je otišao na vječni počinak.

Za sobom je ostavio neutješnu suprugu Danicu i dva sina, Vuka i Relju.

Bio je ljubitelj adrenalina i ekstremnih sportova, motora, osnivač hip-hopa u Srbiji, voljen među kolegama i onima koji ga čak nisu ni poznavali, veliki čovjek i Beograđanin koji nikada neće biti zaboravljen.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com