HICI IZ AUTA U POKRETU! Biznismenov sin ranjen pred brojnim očevicima, incident SNIMILE I KAMERE (VIDEO) - Volim Podgoricu

HICI IZ AUTA U POKRETU! Biznismenov sin ranjen pred brojnim očevicima, incident SNIMILE I KAMERE (VIDEO)

U strogom centru Novog Pazara, u ulici Stevana Nemanje, i to usred dana – pošto je uočio Amina Starčanina u parkiranom vozilu, Emir H. je napravio polukružno skretanje, zaustavio se pored Starčanina i navodno ispalio nekoliko hitaca kroz prozor automobila.

Hici su Starčanina pogodili u nogu, iznad koljena, a Emir H. je pobjegao, piše Sandžakpress.

Starčanin je, prema rečima očevidaca, izašao iz automobila sa prostrelnom ranom u nozi tražeći pomoć od prolaznika. U tom trenutku naišao je njegov brat Emir, koji se nalazio u blizini, vratio je brata u automobil i brzo ga odvezao u bolnicu.

Starčanin je odmah primljen na hiruškomodeljenje, još je u bolnici, a zrno od metka, kako saznaje ovaj medij, još se nalazi u njegovoj nozi. Na sreću, mladić nije životno ugrožen.

Prema riječima očevidaca u automobilu sa Emirom H. se juče nalazila još jedna osoba. Neki od prisutnih kažu da je sa njim bio njegov otac. Pripadnici MUP odmah su izašli na lice mjesta, izvršili uviđaj, a za osumnjičenim se još traga.

Sandžakpress

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com