NA OVOJ DIVOTI HOĆE MINI ELEKTRANU! “Poništite odluku i povucite ugovor sa graditeljima!” - Volim Podgoricu

NA OVOJ DIVOTI HOĆE MINI ELEKTRANU! “Poništite odluku i povucite ugovor sa graditeljima!”

Nevladina organizacija Euromost pozvala je opštinu Bijelo Polje i lokalni parlament, da ponište odluku o donošenju lokalne studije lokacije mini hidroelektrane Lještanica i time prate primjer Vlade koja će raskinuti ugovor o gradnji male hidroelektrane na Bistrici.

Pozvaju predsjednika Opštine Petra Smolovića da, na sjutrašnjem skupu u podne ispred Opštine najavi poništavanje odluke, povuče sve ugovore sa investitorom i Lještanicu uvrsti u strategiju razvoja opštine kao turistički potencijal.

-Pozivamo i sve političke partije u Bijelom Polju, koje se zastupljene u lokalnom parlamentu, da svi zajedno jednoglasno ponište Odluku o donošenju lokalne studije lokacije mini hidroelektrane Lještanica, jer ako to ne urade, onda ćemo smatrati, da im je privatni interes jedne privatne kompanije, ispred interesa i grada i građana”, aaopšteno je. Naravno, želimo pohvaliti jučerašnje odluke Vlade Crne Gore, koja je prepoznala borbu građana, koji žele da na sjeveru Crne Gore sačuvaju svoja prirodna bogatstva, saopšteno je iz Euromosta.

 

 

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com