Balkan Deluxe priznanje Cakanu: Primjer političara koji služi građanima - Volim Podgoricu

Balkan Deluxe priznanje Cakanu: Primjer političara koji služi građanima

Sinoć je usvečanoj sali hotela Tonanti u Vrnjačkoj Banji održana dodjela Balkan Deluxe priznanja najboljim kompanijama na Balkanu, turističkim destinacijama, lokalnim samoupravama kao i pojedincima koji su ostvarili zavidne rezultate u 2018/2019 godini.

Gala veče je okupilo preko 250 zvanica, a otvorio ga je ministar ekologije u Vladi Republike Srbije Goran Trivan.

Ove godine među dobitnicima je i Radomir Novaković Cakan – potpredsjednik SO Bar i predsjednik Biram Crnu Goru. Kako je navedeno u obrazloženju, nagrada je dodijeljena zbog rada u prethodnom periodu i izuzetnog kontakta sa građanima koji može mnogima da služi kao primjer odnosa između građana i političara koji moraju da im budu u službi. Posebno je naglašeno da je opština Bar napravila i veliki pomak u turizmu kao bitnoj privrednoj grani za Crnu Goru ali i samu opštinu.

Primajući nagradu, Novaković je istakao da je mnogo teže biti političar nego privrednik jer je, kako kaže: “mnogo teže raspolagati tuđim novcem, odnosno novcem građana. Zbog toga sam kao političar škrt na narodinm parama.”

Na pitanje o izborima 2020-te Novaković je odgovorio da je život pun izbora. “Nadam se da će građani Crne Gore ovoga puta birati, a ne samo glasati jer svako od nas ima pravo na izbor”, istakao je Novaković.

Pored Novakovića, među dobitnicima Balkan Deluxe priznanja su i kompanija Zlatiborac, Bernarda doo iz Hrvatske, Padrinomont, Svetlana Horvat i Serbia fashion week i Zepterinternacional.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com