KNEŽEVIĆ NAJAVIO TOTALNI OBRAČUN: Otvaram afere Ivana Brajovića, Milu je najbolje da pobjegne kod voljene Duške u Emirate! - Volim Podgoricu

KNEŽEVIĆ NAJAVIO TOTALNI OBRAČUN: Otvaram afere Ivana Brajovića, Milu je najbolje da pobjegne kod voljene Duške u Emirate!

Kad su Milo Đukanović i Milivoje Katnić krenuli u hajku na mene tvrdili su da sam pokrao milijarde evra, a sad su spali na to da im je jedini dokaz lažni notes, koji je pisao vjerovatno neko od dvojice svjedoka saradnika koji su nekad radili kod mene. Da još jednom ponovim, nikada nijesam imao nikakav notes i Nebojši Medojeviću, kome sada pakuju sve ovo, nijesam dao ni jedan jedini cent, saopštio je Duško Knežević, tokom uključenja na Instagram profil.

Najavio je da uskoro kreće i na otvaranje afera Ivana Brajovića, predsjednika Skupštine, a Milu Đukanoviću je poručio da bi mu najbolje bilo da što prije pobjegne kod svoje voljene Dušanke Jeknić.

“Tvrdili su da sam pokrao milijarde, a sada su se uhvatili lažnog notesa sa par desetina hiljada evra. Taj notes nije moj, već sam ponudio Katniću da ću se predati ako dokažu da je makar jedna rečenica u njemu napisana mojom rukom. Znam da su Vlatko Rašović i Đorđe Đurđić, nekada zaposleni kod mene, a sada su svjedoci saradnici Milivoja Katnića i da su to postali pod velikim pritiskom. Njih dvojicu čeka sudbina Saše Sinđelića i Rajka Kuljače, i oni će uskoro odgovarati za lažne iskaze. Očitop nijesu imali ljudske hrabrosti da se odupru pritiscioma, a od mene su i stanove dobili i uživali su sve moguće privilegije. Moj advokat je prisustvovao pretresu moje kuće u ulici Rista Stijovića i nikakve pare tamo nijesu nađene. Laž je da su pare koje je Katnić pokazivao na televiziji tamo nađene. Ne isključujem da je neko od dvojice svjedoka saradnika pisao taj lažni notes, ali to je njihov problem, moj nije. Ako su pošteni neka kažu istinu kome su pare nošene, a ja evo javno kažem da su kao kuriri nosili pare Milu Đukanoviću, Situ Rakočeviću, Branu Gvozdenoviću…, kazao je Knežević.

Ponovio je da je potpuno miran, “jer sam toliko tehnološki pismen, da nije bilo potrebe da pišem i ostavljan nekakve notese za sobom”. Dodaje da je Katnić prećutao u emisiji da se sastajao sa Nenadom Vujoševićem, ali je zato ukopao Ivicu Stankovića jer je potvrdio ono što se čuje na snimku da se sreo sa Vujoševićem u Igalu.

“Ako nije uzimao pare preko Vujoševića, što se onda srijetao sa njim u Igalu, nakon što sam najavio da ću da ih raskrinkam da su uzimali novac, tvrdi Knežević.

Potvrdio je da se srijetao sa Aleksom Stankoviće, sinom VDT-a, kao i sa tužiocem Nikolom Boričićem.

“Laže Boričić da me slučajno sreo, pa zajedno smo išli u lokale i na utakmicu Zvezda-Budućnost. Ja sam i njemu i Aleksi obezbijedio ložu na toj utakmici. Posle smo se družili i išli na ručkove, tad mi je Aleksa Stanković objasnio da Nikolu Boričića sprema Ivica za jednog od svojih naslednika, ponovio je Knežević.

(Borba.me)

2 komentara

  1. Hey! I know this is kind of off topic but I was wondering if you knew where I could find a captcha plugin for my comment form? I’m using the same blog platform as yours and I’m having problems finding one? Thanks a lot!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com