MLADI OTAC POSLAO SNAŽNU PORUKU I SVE ODUŠEVIO: Pogledajte zašto je postao MUŽ i OTAC GODINE (FOTO) - Volim Podgoricu

MLADI OTAC POSLAO SNAŽNU PORUKU I SVE ODUŠEVIO: Pogledajte zašto je postao MUŽ i OTAC GODINE (FOTO)

Ted Gonder (29) otac je troje djece. Sa 24 godine nije ni sanjao da će sa suprugom Franciskom u kratkom roku osnovati petočlanu porodicu, a u svemu tome mnogo toga je naučio.

Iskrenom objavom otkrio je šta bi poručio mlađem sebi. To je zapravo poruka svim očevima kako da se odnose prema partnerki od pozitivnog testa na trudnoću, pa i kasnije, kad beba stigne na svijet.

– Žena nosi bebu u stomaku devet mjeseci. Zato je vi nosite na svom stomaku devet mjeseci kad god imate priliku. Ne samo da ćete njoj pomoći da se oporavi, nego ćete se povezati s djetetom kako ne možete ni da zamislite – napisao je Ted.

– Žene doje i to je divno i ispunjava ih, ali i iscrpljuje. Zato promijenite svaku pelenu koju možete. Od prve pa nadalje. Brzo ćete zaboraviti da je to odvratno, a supruga neće moći da se požali da ste odsutni i ne pružate joj podršku – dodao je.

Nakon toga je poručio da partnerke ujutro dočekate sa šoljicom beskofeinske kafe.

– Celu noć je bila budna i hranila dete i to će joj pomoći da započne dan – rekao je.

Osim toga, navodi da je važno boljoj polovini dati do znanja da je lijepa jer su žene nakon porođaja kritične prema svom tijelu i nesigurne.

– Podsjetite je da je superheroj! U njoj su se doslovno pomjerili svi organi i dobila je 20 kilograma da bi na svijet donijela dijete koje je vaš dar. Pomozite joj da prevlada probleme i fokusira se na pozitivne ciljeve – kaže Gonder.

Poslednji njegov savjet nije ništa manje važan od prethodna četiri.

– Hormoni luduju i prije i nakon porođaja. Ponekad neće biti svoja i reći će stvari koje uopšte ne bi izgovorila da nije pod uticajem hormona. Sjetite se da vi sada morate da budete stijena. Ona će ubrzo biti ona stara i sigurno želite da vam bude zahvalna što ste bili snažni kad ona nije – zaključio je.

Njegova objava prikupila je hrpu reakcija, a Tedu su se mnogi stranci zahvalili na emotivnoj poruci koju je prenio.

SD

1 komentar

Slične Objave

Preporučujemo
Close
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com