NIKOLI JE NA GROBU ISPUNJENA POSLEDNJA ŽELJA: Evo kakav oproštaj je zahtijevao brat Luke Bojovića! SLEDIĆE VAM SE KRV (VIDEO) - Volim Podgoricu

NIKOLI JE NA GROBU ISPUNJENA POSLEDNJA ŽELJA: Evo kakav oproštaj je zahtijevao brat Luke Bojovića! SLEDIĆE VAM SE KRV (VIDEO)

Nikola Bojović, brat Luke Bojovića, ubijen je 2013. godine u Ulici carice Milice 2013. godine. Ne sluteći tako brz kraj, Nikola je povjerio jednu želju kumu svog brata i ona mu je ispunjena na grobu. Džej je otpjevao pesmu “Nedelja”, rodbina i prijatelji su zanijemeli od šoka.

Dragoslav Miloradović, kum Luke Bojovića, koji je ubijen 2018 godine držao je perionicu zajedno sa Nikolom Bojovićem dok ovaj nije ubijen 2003. godine.

Nikola Bojović je Dragoslavu jednom prilikom rekao, možda i u šali, da bi volio da mu na grobu Džej otpjeva pjesmu “Nedelja“.

Tako je i bilo. Tog sumornog dana na sahrani ovog mladića, njegov otac, Vuk Bojović, zamolio je poznatog pjevača da ispuni poslednju želju njegovog sina.

I dok je plač odjekivao grobljem, pjevač je izgovorio sledeće riječi:

– Dragi moj druže, tvoja riječ za mene je zapovijest. Ljudi, ovo je mnogo teško, al ja to moram da uradim, rekao je pjevač.

Jedva izgovarajući ove riječi, otpočeo je strofu najtužnije pjesme. Svaka riječ prisutne je pogađala pravo u srce, o čemu svjedoče brojni uzdasi i jecaji.

 

(Srbija danas)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com