Home / NOVOSTI / AMERIČKI VOJNICI PRETUČENI U ZADRU: Bukvalno smo se borili za život! Napala su nas desetorica! (VIDEO)

AMERIČKI VOJNICI PRETUČENI U ZADRU: Bukvalno smo se borili za život! Napala su nas desetorica! (VIDEO)

U Zadru su u subotu uveče pretučena dvojica američkih vojnika, javljaju hrvatski mediji.

Kako je objavio Zadarski.hr, vojnici su se zabavljali u zadarskom noćnom klubu i otvoreno su pokazali da su homoseksualci.

Prema njihovim informacijama, jedva su izvukli živu glavu nakon napada veće grupe muškaraca, prenosi zagrebački portal “Indeks”.

“Prošle noći smo doslovno doživjeli jedan od najgorih trenutaka ikad u životu. U klubu nas je napala grupa od osam do deset hrvatskih muškaraca. Nikad se u životu nisam osjećao tako bespomoćno. Izgledalo je kao da ne namjeravaju da nas puste žive”, ispričao je jedan od napadnutih.

Iz zadarske policije kažu kako je događaj okvalifikovan kao prekršaj.

“U napadu na dvojicu američkih vojnika učestvovalo je više nepoznatih osoba koje su im nanijele lakše tjelesne povrede udarajući ih šakama i nogama u glavu. Prva policijska stanica intenzivno radi na utvrđivanju identiteta napadača i razlozima zašto su uopšte napadnuti. Za sada se traže napadači zbog narušavanja javnog reda i mira, što je u domeni prekršaja, ali istraga će pokazati da li je u fizičkom napadu na tamnopute gej vojnike bilo elemenata zločina iz mržnje, odnosno kaznenog djela”, rekli su Zadarskom.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com