DETALJI KRVAVOG OBRAČUNA: Ubica ušao u piceriju i krenuo ka Đuroviću, a vlasnik Goran Savić skočio da ga zaštiti! Upucan u grlo pred ženom (VIDEO) - Volim Podgoricu

DETALJI KRVAVOG OBRAČUNA: Ubica ušao u piceriju i krenuo ka Đuroviću, a vlasnik Goran Savić skočio da ga zaštiti! Upucan u grlo pred ženom (VIDEO)

U pucnjavi u Amsterdamu ubijen je vlasnik picerije Goran Savić (49), a teško ranjen Jovan Đurović, inače brat pokojnog Luke Đurovića, bliskog saradnika Luke Bojovića.

URLICI POLICIJE I UBICE! OVAKO JE UHAPŠEN EGZEKUTOR CRNOGORACA: Policija zaustavila sumnjiva kola, pa ispalila hitac upozorenja, a ONDA JE NASTAO HAOS! (VIDEO)

NOVA STRAVIČNA EGZEKUCIJA: Ubijen Goran Savić, ranjen Jovan Đurović

Pucnjava se odigrala u piceriji, a radnik jednog od susjednih lokala kaže da ga je šef pozvao rekavši da je izbila pucnjava.

“Rekao mi je da ranjeni leže na zemlji i da je jedan od njih naš komšija, vlasnik picerije. Dok sam stigao, čuo sam da je umro”, dodao je.

Šta se sve dešavalo uoči pucnjave nije još poznato. Sat pre ubistva, Savić, za koga kažu da je do prije nekoliko godina živio u Nišu, je sjedio u lokalu i pio kafu. U jednom trenutku, muškarac je ušetao u lokal i zapucao.

 

FOTO: YOUTUBE/PRINTSCREEN

“Upucao je vlasnika picerije. Naš kuvar je u prvi mah pomislio da nije neko u kuhinji nešto ispustio, a onda je shvatio da su to bili pucnji. Jedan muškarac je istrčao napolje vrišteći”, rekao je menadžer obližnjeg lokala.

Jedan od svjedoka kaže da je Savić upucan u grlo pred ženom.

Drugi pak kažu da je Savić, inače Đurovićev prijatelj, kada je vidio naoružane napadače, skočio ispred Đurovića kako bi ga svojim tijelom zaštitio od metaka!

“Skočio je ispred njega kao ljudski štit”, rekao je jedan od očevidaca.

Dva mladića koja su biciklima prolazila tom ulicom čula su pucnje.

“Vidjeli smo čovjeka kako leži na zemlji okružen grupom ljudi. Svi su bili šokirani”, rekao je jedan od njih.

Nedugo nakon pucnjave uhapšen je jedan osumnjičeni, a za drugim se traga.

 

Kurir.rs/De Telegraaf
Foto: Youtube/Printscreen

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com