PUCNJAVA U PEKOVIĆEVOG TJELOHRANITELJA KAO OPOMENA: Ko je Milika Bukilić, PODGORIČANIN u kog su ispalili rafal u Novom Sadu? - Volim Podgoricu

PUCNJAVA U PEKOVIĆEVOG TJELOHRANITELJA KAO OPOMENA: Ko je Milika Bukilić, PODGORIČANIN u kog su ispalili rafal u Novom Sadu?

Opomena: Milika Bukilić (36) iz Podgorice, koji radi u obezbjeđenju bivšeg košarkaša Nikole Pekovića, pogođen je hicem u nogu kad je izašao iz kafića

Milika Bukilić (36) iz Podgorice, tjelohranitelj bivšeg košarkaša i nekadašnjeg predsjednika KK Partizan Nikole Pekovića, ranjen je u ponedeljak uveče u Novom Sadu.

Crnogorskog državljanina upucala je nepoznata osoba na parkingu kada je izašao iz jednog kafića u naselju Telep.

Ne živi u Srbiji

– Bukilić živi u Podgorici, a u Novi Sad je došao da obiđe suprugu i sina, koji su se privremeno doselili u ovaj grad. Zbog čega porodica živi u Novom Sadu, a on u Podgorici, zasad se utvrđuje. Sumnja se da je Bukilić dobijao prijetnje i ranije i da je upravo iz tog razloga ženu i dijete sklonio iz Crne Gore u Srbiju – kaže izvor.

Prema njegovim riječima, Milika Bukilić u trenutku napada nije bio u društvu poznatog košarkaša, tj. privatno je bio u Novom Sadu.

– On radi kao obezbjeđenje Nikole Pekovića, uglavnom kada košarkaš boravi u Crnoj Gori. Prema dosadašnjim informacijama i prikupljenim dokazima, pucnjava u kojoj je Bukilić ranjen nema nikakve veze sa sportistom, niti poslom koji za njega radi Milika Bukilić – dodaje sagovornik iz istrage.

Na crnogorskog državljanina, podsjetimo, nepoznata osoba, koja ga je sačekala u mraku, ispalila je jedan hitac.

– Pogođen je u nogu, što ukazuje da napadač nije želio da ga ubije, već da mu uputi upozorenje – dodaje izvor.

Bukilića je ekipa Hitne pomoći u veoma kratkom roku prevezla do Urgentnog centra.

– U Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine primljen je muškarac sa teškim povredama desne potkoljenice, nastalih iz vatrenog oružja. Pacijent je posle ukazane kompletne dijagnostike i blagovremene hirurške obrade rane zadržan radi daljeg liječenja – kaže Siniša Knežević, PR KC Vojvodine.

 

Potraga za napadačem

Novosadska policija intenzivno traga za počiniocem ovog krivičnog djela.

– Od velikog značaja biće i to da li će Bukilić pristati da sarađuje sa policijom i da li će ukazati na to ko bi i zbog čega pucao u njega. Očigledno je da je napadač znao da je on stigao u Novi Sad iz Crne Gore, u kojoj inače živi – kaže izvor.

(Kurir)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com