UBIJENA ILI SE PREDOZIRALA: U automobilu pronađeno tijelo djevojke - Volim Podgoricu

UBIJENA ILI SE PREDOZIRALA: U automobilu pronađeno tijelo djevojke

U automobilu parkiranom u Nehruovoj ulici na Novom Beogradu, policija je pronašla tijelo 28-godišnje djevojke, koje je poslato na obdukciju, kako bi se utvrdilo da li je ubijena.

Prema posljednjim informacijama koje saznaje N1, osumnjičeni za pokušaj skrivanja tijela preminule djevojke su uhvaćeni u blizini stana u koji je policija prethodno upala zbog prijave komšija da se od juče osjeća miris tijela u raspadanju.

Stan je, međutim, bio prazan, a prema riječima istražitelja izuzetno jak miris ukazuje na to da se u njemu možda zaista nalazio leš.

Prema nezvaničnim informacijama, uhapšeni su policiji rekli da se djevojka predozirala narkoticima, te da su pokušali da sakriju njenu smrt.

Policija je prethodno u stanu pronašla ljudsku krv.

Forenzičari uzimaju sve tragove koji bi mogli da razjasne šta se dogodilo i istražuje se da li je smrt izazvana nasilno.

N1

3 komentara

  1. Great ?V I should certainly pronounce, impressed with your website. I had no trouble navigating through all tabs as well as related information ended up being truly simple to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, web site theme . a tones way for your client to communicate. Excellent task..

  2. After study a few of the blog articles for your website now, and that i really like your method of blogging. I bookmarked it to my bookmark site list and are checking back soon. Pls consider my internet site too and inform me what you consider.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com