VELIKI INTERNACIONALNI FILMSKI FESTIVAL U PODGORICI: Prijavite svoj film, sajt, fotografiju! - Volim Podgoricu

VELIKI INTERNACIONALNI FILMSKI FESTIVAL U PODGORICI: Prijavite svoj film, sajt, fotografiju!

Krajem godine u Podgorici se održava veliki Internacionalni Festival Tuirističkog Filma, na kojem će učestvovoati autori iz cijelog svijeta, a žiri će činiti eminentna svjetska imena iz ove oblasti.

Organizator Festivala je Miki Dragićević, autor poznatog serijala o Crnoj Gori “Divlja ljepota”, čiji je film Crna Gora pobijedio na brojnim prestižnim svjetskim festivalima u svijetu.

Dragićević je nedavno dobio i specijalnu nagradu Komune, za doprinos promociji Crne Gore kao turističke destinacije.

“Srećan sam jer moja ostvarenja putuju širom svijeta i nose snažnu poruku crnogorskog blaga kojih mi u Crnoj Gori katkad nismo svjesni. Promocija i valorizacija naših prirodnih ljepota i kulturnih dobara može Crnu Goru pozicionirati u sami vrh sjetskih turističkih destinacija. To je moja misija. Nadam se da će ovaj Internacionalni festival, u koji ulažem svo svoje znanje, poznanstva i višedecenijski rad, doprinijeti tome. Već je pristigao veliki broj filmova, a tek ih očekujemo. Posebna kategorija, i meni najdraža, je domaći film. I ne samo film. Nagradićemo i najbolji turistički sajt i najbolju fotografiju iz Crne Gore”, kaže Dragićević za Portal Volim Podgoricu.

Festival se održava krajem godine u Podgorici, a svoj film, sajt ili fotografiju možete prijaviti na sajtu Internacionalnog Festivala Tuirističkog Filma OVDJE

Ukoliko već niste pogledali film Crna Goro Mikija Dragićevića, možete to učiniti na OVOM LINKU. 

Garantujemo da će vas ostaviti bez daha, kao što je i mnoge svjetske filmske poslenike i publiku!

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com