Podgoričanin uhapšen zbog stričevog legalnog pištolja - Volim Podgoricu

Podgoričanin uhapšen zbog stričevog legalnog pištolja

Branilac Podgoričanina Branka Miranovića, advokat Dražen Medojević, tvrdi da je njegov klijent uhapšen zbog pištolja koji je vlasništvo njegovog strica, koji za to oružje posjeduje potrebnu dokumentaciju. Medojević tvrdi i da je u pitanju pištolj star 30 godina.

Mediji su prenijeli nezvanične informacije iz policije da je Miranović saradnik Luke Bojovića, koji je označen kao vođa „zemunskog klana“.

– Na taj način su znatno otežali položaj mom branjeniku u ovom krivičnom postupku, koji je pokrenut na osnovu banalnog događaja. Istine radi,informišem javnost da je u kući koju zajednički koriste porodice Branka Miranovića i njegovog strica Zorana, prilikom pretresa pronađen pištolj star 30 godina, vlasništvo Zorana Miranovića, za koji on posjeduje važeću dozvolu. Moj branjenik je potvrdio da je iz tog pištolja na 50 metara od kuće u Kokotima, pored rijeke Sitnice, ispalio nekoliko hitaca uvis da bi provjerio da li je pištolj ispravan pošto ga je stric dao na popravku, i tu je kraj cijeloj priči. Prema tome, ništa drugo od oružja niti je pronađeno niti oduzeto u kući mog branjenika. Takođe, od njega je oduzet obični telefon, a ne kriptovani, kako je to navedeno u medijima. Kako Branko Miranović ranije nije osuđivan, pisanje medija je isključivo doprinijelo da njemu povodom ovog, ponavljam, banalnog događaja bude određen pritvor. Takođe su u potpunosti neosnovani navodi o njegovoj pripadnosti bilo kakvim klanovima – kazao je Medojević.

(Dan)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com