Bik Džeri POBJEGAO IZ KLANICE, uhvatili ga, on opet zbrisao! Vlasnik Petar riješio da ga POŠTEDI - Volim Podgoricu

Bik Džeri POBJEGAO IZ KLANICE, uhvatili ga, on opet zbrisao! Vlasnik Petar riješio da ga POŠTEDI

Bik Džeri koji danima bježi po Dalmaciji, sinoć je opet izbjegao hvatanje. Kako je potvrdio njegov vlasnik Petar Skejo, bika su sinoć uspjeli staviti u obor, ali je Džeri odlučio pobjeći dalje u brda.

– U pola noći su ga u zamku stavili, ali nisu ga fizički uhvatili. Ušao je u obor, ali je uspio opet izmigoljiti i sad mu se opet gubi trag. Otišao je gore na sjever u Rudinama. Prije je bježao zapadno, a sad je otišao gore, na više brdo – kaže Skejo.

Dodao je da će Džerija, kad je već tako uporan, poštedjeti smrti.

– Zaslužio je da izbjegne smrt pa ćemo ga vjerovatno poštedjeti – rekao je Skejo.

Podsjetimo, u petak je u popodnevnim satima u Kaštel Starom pobjegao bik jer mu se “nije svidio” boravak u klanici. Splitska policija je preko vikenda upozoravala građane koji ugledaju bika da se ne približavaju nego da odmah zovu policiju.

U subotu je i dalje trajala potraga, a znalo se jedino da je pobjegao u smjeru šume iznad naseljenog dela Rudina. U potragu je bila uključena policija, lovačko udruženje iz Kaštela i radnici veterinarske stanice.

Vlasnik klaonice: “Čista snaga je pobijedila tehnologiju”
– Jednostavno ne znam kako se to dogodilo, očigledno je čista snaga pobijedila tehnologiju – i sam je bio šokiran Petar Skejo, vlasnik klanice u Kaštel Starom.

Od Skeje se doznaje kako je jednostavno pobjegao iz posebnog, najmodernijeg boksa u kojem se i prije njega držala stoka predviđena za klanje.

– Bik od 650 kilograma nema imena, samo veterinarsku markicu, ali nekako bi mu baš pristajao nadimak Džeri – kazao je Skejo te dodao kako životinja nije mislila mirno dočekati smrt.

Uspjela se probiti iz boksa i u trku istrčati na slobodu!

24sata.hr

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com