Policajac BRUTALNO PREMLATIO djevojku u WC-u: “Pustite me da ISPRAZNIM ŠARŽER u nju!” - Volim Podgoricu

Policajac BRUTALNO PREMLATIO djevojku u WC-u: “Pustite me da ISPRAZNIM ŠARŽER u nju!”

Policijski službenik I.B. prvo je vrijeđao, a nakon toga udarao nogama i rukama Kolašinku A.S., prijeteći joj pištoljem, zaključilo je Osnovno državno tužilaštvo u Kolašinu.

Prema navodima optužnog predloga koji je podignut protiv policajca, on je krivično djelo nasilničko ponašanje i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija počinio u lokalu Selekt u Kolašinu.

“Grubim vrijeđanjem, vršenjem nasilja, drskim i bezobrzirnim ponašanjem, ugrozio je spokojstvo građana”, navedeno je u optužnici.

Piše i da je A.S. napao u ženskom toaletu kada je gurnuo. Djevojka je glavom udarila u vrata toaleta, a on je nastavio da joj govori uvredljive riječi. Nakon toga je podigao i bacio preko wc šolje. Kolašinka je glavom udarila u pločice, a policajac je nastavio da je udara nogama i pesnicama no tijelu. Tada su naišla dvojica muškaraca koji su ga izgurali iz toaleta.

Policajac se, kako navode iz tužilaštva, ni tu nije zaustavio već je napao vani, kada je sjedjela na ogradi. Jednom rukom je uhvatio za vrat dok je u drugoj ruci držao pištolj koji je usmjerio u pravcu A.S. Tada je gurnuo preko ograde, a Kolašinka je pala na beton.

“Oštećenoj je uputio prijetnje „Pustite me da izbušim k…., da ispraznim čitav šaržer u nju”, sve u prisustvu većeg broja gostiju ugostiteljskog objekta Selekt”, piše u optužnici.

Kolašinka je u ovom događaju zadobila više lakih tjelesnih povreda. Nju pred sudom zastupa advokat Srđan Lješković kojeg je angažovala NVO Centar za ženska prava.

 

Dan

2 komentara

  1. Can I simply say what a reduction to find somebody who actually knows what theyre talking about on the internet. You undoubtedly know easy methods to deliver a difficulty to gentle and make it important. More people must learn this and understand this facet of the story. I cant believe youre no more widespread since you undoubtedly have the gift.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com