TUČA NA KOŠARKAŠKOJ UTAKMICI: Sedam prekršajnih prijava - Volim Podgoricu

TUČA NA KOŠARKAŠKOJ UTAKMICI: Sedam prekršajnih prijava

Prekršajne prijave podnešene su protiv šest lica zbog incidenta koji se juče u sportskoj dvorani u Rožajama dogodio nakon završetka košarkaške utakmice između KK “Ibar” iz Rožaja i KK “Lovćen” sa Cetinja, kao i protiv organizatora.

Kako je saopšteno službenici policije su juče identifikovali i procesuirali sedam lica.

“Naime, nakon završetka utakmice navijači KK ‘Ibar’ su ušli na sportski teren i tom prilikom je navijač D.Z. (19) iz Rožaja fizički napao igrača KK ‘Lovćen’ E.H. Dalji incident spriječili su zaštitari i članovi KK ‘Ibar'”, navodi se u saopštenju.

Policija je identifikovala učesnike incidenta i o tome obavijestila državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Rožajama koji je kazao da u tom događaju nema elemenata krivičnog djela.

“Policija je nadležnom sudu za prekršaje podnijela prekršajne prijave protiv D.Z, E.H. i navijača I.A. (30), S.K. (19), E.L. (27) i D.K. (21), zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sprječavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim pripredbama”, kazali su iz poliicje.

Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, kako su kazali, podnijet je nadležnom sudu za prekršaje protiv organizatora sportske priredbe.

“Ukoliko se u daljem postupku utvrdi odgovornost još nekih lica i ona će biti procesuirana prekršajnim prijavama”, zaključili su iz policije.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com