BRUTALNO PREBIJANJE DJEVOJKE: Policajac tvrdi da je kod sebe imao svadbarski pištolj, ali ga je izgubio - Volim Podgoricu

BRUTALNO PREBIJANJE DJEVOJKE: Policajac tvrdi da je kod sebe imao svadbarski pištolj, ali ga je izgubio

U Osnovnom sudu u Kolašinu juče je počelo suđenje pripadniku Uprave policije Ivanu Bojiću, koji optužen za prebijanje Kolašinke Andree Sekulić. On se tereti za nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, piše Dan.

Andrea Sekulić je povrijeđena kada ju je u noćnom klubu „Selekt“ napao pripadnik tivatskog Odjeljenja bezbjednosti. Policajac u to vrijeme nije bio na dužnosti, a kolašinska policija je protiv njega podnijela prekršajnu prijavu zbog fizičkog napada.

Prema iskazima očevidaca incidenta, policajac je na djevojku nasrnuo u prostoru ispred ženskog toaleta. Sve su, navodno, zabilježile kamere video-nadzora u noćnom klubu.

Bojić je juče iznio odbranu pred sudom, tvrdeći da je kritičnom prilikom kod sebe imao svadbarski pištolj za koji se ne sjeća u kom pravcu je bio okrenut, a koji je nakon ovog događaja izgubio.

Punomoćnik oštećene Srđan Lješković insistirao je da u zapisnik uđu sva njegova pitanja upućena okrivljenom na koja on nije želio da odgovara. Okrivljeni je tokom iznošenja odbrane kazao i da službeni pištolj nikada nije nosio van radnog vremena

Oštećena se pridružila krivičnom gonjenju protiv okrivljenog.

Suđenje će biti nastavljeno u decembru.

DAN

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com