POPOVIĆ ZADRŽAN: Podgoričanin pomagao ubicama? - Volim Podgoricu

POPOVIĆ ZADRŽAN: Podgoričanin pomagao ubicama?

Specijalna tužiteljka Stojanka Radović saslušala je Rada Popovića uhapšenog juče zbog sumnje da je pomagao ubicama Mila Ilića.

Popoviću je određeno zadržavanje do 72 sata, a u tom roku biće priveden sudiji za istragu podgoričkog Višeg suda, koji će odlučivati o predlogu tužilaštva za određivanje pritvora.

Za danas u 12 časova zakazana je zajednička pres konferencija Uprave policije i Specijalnog državnog tužilaštva.

Na pres konferenciji govoriće Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić, Specijalni džavni tužilac Stojanka Radović, Specijalni džavni tužilac Lidija Vukčević, stručna saradnica Jovanka Krunić, pomoćnik direktora Uprave policije za Sektor za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije Zoran Lazović, načelnik Centra bezbjednosti Podgorica Milovan Pavićević, načelnik Specijalnog policijskog odjeljenja Dragan Radonjić, i načelnik Odsjeka za suzbijanje najtežih krivičnih djela Milorad Žižić.

Popović je uhapšen juče ujutro zbog sumnje da je prije i nakon ubistva pružao logističku podršku egzekutoru sugrađanina Mila Ilića (28).

Navodno, on je povezan sa podgoričkim ogrankom škaljarskog kriminalnog klana, a osumnjičenom za ubistvo pomagao je da se krije i da pobjegne nakon te likvidacije.

Inspektori Specijalnog policijskog odjeljenja po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva tragaju za još dvije osobe.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com