NASTAVLJA SE SUĐENJE ZA BRUTALNO UBISTVO UKRAJINSKE MILIONERKE U KOTORU: Anastasija je izbodena 16 puta, umrla je u stravičnim mukama! - Volim Podgoricu

NASTAVLJA SE SUĐENJE ZA BRUTALNO UBISTVO UKRAJINSKE MILIONERKE U KOTORU: Anastasija je izbodena 16 puta, umrla je u stravičnim mukama!

Ukrajinska milionerka Anastasija Lašmanova, za čije je brutalno ubistvo optužen njen dečko, bivši vaterpolista Arsenije Stanović, zadobila je 16 ubodnih rana i minimum 10 udaraca po glavi i tijelu u svom stanu u Kotoru maja prošle godine, iznio je vještak sudske medicine u nastavku suđenja.

Optužnicom Višeg državnog tužilaštva u Podgorici za ubistvo milionerke tereti se Stanović.

Vještak je naveo u obdukcionom nalazu da je smrt nasilna, te da kod Lašmanove u krvi nisu pronađeni alkohol i psihoaktivne supstance

“Podizanje ruku pokojnice ukazuje da se branila od osobe koja joj je zadala povrede. Povrede preloma kostiju lobanje i posledičnog razorenja kore velikog mozga nastale su nakon uboda nožem”, pojasnio je Miodrag Šoć, vještak sudske medicine.

 

FOTO: PRINTSCREEN/ INSTAGRAM

“Trpjela je bol i strah za život velikog intenziteta”, rekao je dr Šoć, navodeći da se može pretpostavi da je udarce zadobijala u kontinuitetu. On je kazao da od 16 uboda oštrim predmetom samo je jedan mogao biti fatalan, dok su ostali izazvali lake ili obične teške povrede.

“Nakon što je dobila udarac u glavu i kada je došlo do razaranja tkiva velikog mozga ona je izgubila svijest i nije mogla da se pomjeri. Što se uboda tiče mogao je jedan biti fatalan bez pružanja medicinske pomoć. Njoj je probodena jetra i sa takvom povredom mogla bi živjeti najmanje 20 minuta”, naveo je Šoć.

Ukrajinka Anastasija Lašmanova došla je u Crnu Goru nekoliko godina ranije, a jedno vrijeme je radila kao konobarica.

 

FOTO: VIJESTI.ME/ FACEBOOK

Ono što je ostala misterija o životu Ukrajinke jeste kako je za tako kratko vrijeme od obične konobarice uspjela da posjeduje imovinu koja je, kako su još tada pisali ukrajinski i ruski portali, procjenjena na vrtoglavih 105 miliona evra, što ju je činilo jednom od najbogatijih državljanki Ukrajine.

U međuvremenu, upoznala je mladog vaterpolistu iz Tivta, Arsenija Stanovića, i sa njim ušla u emotivnu vezu.

Međutim, 11. maja, u kotorskom naselju Dobrota, njeno unakaženo tijelo pronašla je drugarica, nakon što je primetila da Lašmanova ne odgovara na njene pozive.

 

FOTO: PRINTSCREEN/ INSTAGRAM

Tanjug/Vijesti.me

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com