“Doktor” Ante URLA, BIJE, SKIDA SE GO, TVRDI DA JE ISUS, teroriše ljude već 30 godina! (VIDEO/FOTO) - Volim Podgoricu

“Doktor” Ante URLA, BIJE, SKIDA SE GO, TVRDI DA JE ISUS, teroriše ljude već 30 godina! (VIDEO/FOTO)

Ante Pavlović je samoprozvani kiropraktičar koji svoje pacijente liječi takozvanim centriranjem, a ako ne slušaju njegove naredbe – dobijaju batine.

Nakon što je u Hrvatskoj najavljena emisija “Provjereno”, policija je Pavlovića uhapsila, a čovjek kog je zatočio i mučio je zbrinut.

Ante je, kako piše Dnevnik.hr, zbog svega što je ranije radio oko osam godina s prekidima proveo po zatvorima i psihijatrijskim ustanovama. Prebio je župnika i zvonara, susjede, pa čak i dijete za koje je služio poslednju zatvorsku kaznu. Tražio je od djeteta da mu pokaže polni organ i kada je dijete to odbilo, tukao ga je bičem.

Foto printscreen

Kada se prethodni put vratio iz zatvora i sa liječenja opet je harao Donjim Dragonošcem. Tamo, naime,susjedi od njega nemaju mira već gotovo 30 godina. Mnogi incidente ni ne prijavljuju jer se boje da svjedoče protiv njega, pošto ne žele da im se osveti.

Njegova poslednja žrtva je nemoćan čovjek koji živi u neljudskim uslovima bez struje i vode u šumi. Ante ga liječi i tvrdi kako je njegov pacijent, a stručna pomoć je potrebna i jednom i drugom.

Šeta nag, urla i zaustavlja saobraćaj

Donji Dragonožec, zvanično dio Novog Zagreba,živi pod terorom jednog čovjeka. Svakodnevno ih snima, objavljuje na Jutjubu, zastrašuje, hoda polugo sa sjekirom, zaustavlja saobraćaj i napada.

Inače, Ante se čak skidao pred ekipom koja je radila emisiju, jer je”imao viziju”.

Poslednji put je uhapšen jer je narušavao javni red i mir i vrijeđao osjećanje građana na način da je u donjem vešu, držeći polni organ u ruci šetao ulicom, te zaustavljao ljude na putu, vikao i galamio na iste. Takođe, metalnim štapom je udarao po kolima u prolazu. Prijavila ga je vlasnica vozila koje je oštećeno.

Uhapšen je, pa pušten, a onda nastavio po starom. Za “Provjereno” je ispričao svoju verziju priče.

– Ti ne znaš da sam ja bio, juče da sam izašao iz pritvora? Zato što me udarila žena. Tamo gdje je 40, ona vozila 120, i meni poklekne koljeno i ja da padnem i ona kako je brzo vozila zapne mi retrovizorom i pobjegne – ispričao je Ante, a onda i zaprijetio ženi da će je naći.

Ante Pavlović
Printscreen/Nova.tv

Sam sebe naziva doktorom

Ante Pavlović tvrdi da je kiropraktičar. Još devedesetih je počeo da puni novinske naslove i osvaja medijski prostor svojim takozvanim centriranjem, a ljudi masovno odlaze kod njega.

Često je u emisijama uživo znao da “pukne” i udari pacijenta, a to je radio i na tim takozvanim liječenjima ukoliko ga neko ne bi slušao.

– Ja sam reinkarnacija Isusa Hrista, Isus koji je došao. Biću predsjednik Hrvatske – tvrdio je.

Skoro dvije godine proveo je u zatvoru zbog zlostavljanja dječaka. Tražio je od njega da se skine, dok su roditelji bili u istoj prostoriji i nisu reagovali.

Poslednji u nizu incident je tortura nad nemoćnim čovjekom kog je držao kao zatvorenika u logoru.

Taj čovjek ima gangrenu, no Ane insistira da je nema otkako ga je okupao u hladnoj vodi. Nije ga vodio u bolnicu jer je on “ljekar”.

Dnevnik.hr

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com